boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, November 30, 2014

Ostad-Ostad Manjung - Lihat ni,, apa Faisal Tehrani kata...

Biasalah, didalam perjuangan nak menegakkan yang haq, makan sudah tentunya akan mendapat tentangan dari pihak pengamal kerja batil, malah mereka-mereka pengamal batil akan sepakat menentangnya yang haq dengan melabelkan dengan pelbagi tuduhan, yang paling popular sekarang ialah wahabi?..  Wahabi juga yang jadi mangsa... Apa itu wahabi?


Saturday, November 29, 2014

Masya Allah, macam ni punya manusia melayu pun ada...

Walaupun mamat ni seorang doktor pakar, namun bila aku dengar ucapannya,, aku sendiri jadi takut,,, apakah beliau tidak belajar agama islam...orang Kedah woi... 

Thursday, November 27, 2014

Kesian kat ustas-ustaz dan ustazah...

Dah pun bermula perhimpunan kaum red indian Malaysia,,, kali ini belum keluar isu baru.... isu lembu red indian dah tak main dah... 

Tuesday, November 18, 2014

Monday, November 17, 2014

Jom pakat-pakat baca,, lepas tu fikiaq dengan akal yang waras...

PKR - P-arti K-hianat R-akan .................
SIPNOSIS PENGKHIANATAN SEBENAR YANG DILAKUKAN ANWAR IBRAHIM DAN PEMIMPIN PKR ..........
HARAP ORANG PKR BACA SAMBIL BERFIKIR GUNA AKAL YANG WARAS ....BUANG SEKETIKA PENYAKIT TAKSUB KETIKA MEMBACA....

Sunday, November 16, 2014

Saturday, November 15, 2014

Hebat betoi anggota polis ni ....

Setahu aku ada negara Malaysia ni ada undang-undangnya,, tapi kalau polis perangai rupa macam,, orang awam apatah lagi... 

Thursday, November 13, 2014

Umat Islam ... Jom Boikot Bank AmBank..

Sebelum ini aku duk dengar cerita-cerita negaative dgn bank ni, terutama sebagai penganjur acara-acara yang bertentangan dgn islam...


Tuesday, November 11, 2014

Apa yang Ketua Pengarah ni kata ?.Nasib kamu la rakyat Malaysia.?☻☻.

Rasanya pembaca masih ingat lagi bagaimana kerajaan umno bangang membuat undang-undang bodoh yang masih lagi diguna pakai di jalanraya, iaitu motosikal pasang lampu disiang hari diatas jalan raya.. 

Sunday, November 9, 2014

Adoi.... sedihnya

Walaupun aku tak memilikinya, tak pernah menggunakan nya, tak berminat pun,,, tapi bila ada pihak lain yang cuba memburukkannya, terasa sedih juga ...

Sunday, November 2, 2014

Jom tengok muka melayu perangai KEBABIAN..

kalau nama pun babi,,, jenis babi hutan,, mana dia tahu undang-undang... ia cuma main sondol,, terjah dan telan masuk dalam perut... 


Saturday, November 1, 2014

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari