boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Friday, July 1, 2011

Gambar-gambar demontrasi Parti Komunis Melayu&Mamak Pulau Pinang..


Gambar-gambar ni aku cilok dari blogger UMNO.....

























9 comments:

  1. mana polis dan FRU.. nie....

    ReplyDelete
  2. kt penang polis dan fru dah takdak....depa semua dah pi kl minggu lepas,stanby 9 julai nanti.

    bukan setakat demo,hangpa nak merompak,bunuh dan rogol anak dara orang pun polis tak kacau..

    tapi jgn ngongkek kt kl,rugi billion2 wo

    ReplyDelete
  3. UTUSAN MERAPU/BERITA MELOYA/BERITA 3 SUKUJuly 1, 2011 at 7:22 PM

    ada tangkapan ke tidak??

    biar betullll

    ReplyDelete
  4. NASIB BAIK MAIL MAMAK TAK DE ! KALAU TIDAK DAH TENTU BARING PUNYER !

    ReplyDelete
  5. Nazir bukan NizarJuly 1, 2011 at 7:47 PM

    MIC & PPP buat demo ka?

    ReplyDelete
  6. agak-agak la brapa million rugi para peniaga kat penang tu ha. mamak nasi kandar kat lorong tu mesti marah hangit punya. rugi juta-juta ooo. polis pundek. awat tak tangkap.

    ReplyDelete
  7. 'PatrioT' atau 'Pak turuT'?

    Pandai UMNO pilih nama, bunyi macam nak sama je. Pak Turut manalah dalam United Mamak Nation Organization yang bagi nama tu... macam tau-tau je perangai depa macam tu.

    ReplyDelete
  8. kalau hgpa nk tau ni la muka barua2 melayu & mamak penang. jenih haTi KOTOQ mcm longkang kat restoran LINE CLEAR.

    ReplyDelete
  9. restoren line clear kat bayan lepas ke

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari