boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, December 18, 2014

Siapa kenal Datuk Syukur - Kroni Dato Sri Azeez Rahim mamak....

Kalau Felda melalui FGV bakal musnah akibat kejatuhan harganya dipasaran saham,,, satu lagi harta rakyat umat Islam iaitu tabung haji pun akan menurut sama... 

Kejahatan Najib@Rosmah apabila melantik anak mamak pedukang ni jadi Pengerusi Tabung Haji...

 http://1.bp.blogspot.com/-gbspBUVhOwk/UjrjYEpOPlI/AAAAAAAAADY/qQqkPyXMoVI/s1600/azeez+rahim+salam+rosmah.jpg

 Berita sedih ini aku dapat dari FB orang umno woiii, bukan nak reka cerita....


 Patutlar aku dengar di Parlimen Baling skrg ni ada 13 pegawai khas dia untuk menjaga pengundi parlimen Baling,, kalau dah ada pegawai mesti ada pejabat, ada kereta jenazah,,, macam-macam lagi... berapa bajet semua tu,, kira sendiri la,,, cukup ka kalau nak tampung dgn elaun ahli parlimen dan elaun pengerusi tabung haji...



 


 

11 comments:

  1. Cium tangan pun sanggup. Halal tah ke mana, haram tah ke mana....

    ReplyDelete
    Replies
    1. macamana pengerusi tabung haji bole ebrsentuhan dengan tangan pompuan... diani mazhab apa plak nih????

      Delete
  2. Najib sebenar nya telah lantik Hamid Albar dan datang report duty di LUTH. Tiba2 Najib tukar fikiran atas desakan you know who !!! Dengar khabar you know who ni tak sebulu dengan isteri Hamid Albar. Jadi kita boleh bayang berapa kuat penjilat mamak ni jlat pantat you know who. ni Betul2 berkesan. .

    ReplyDelete
  3. ini semua salah anwar,sebab daruk seri Aziz ni adalah adik kandung Anwar,mengapa kau tak hentam Anwar.kah.kah.kah,selama ni kau tak habis habis hentam anwar,

    ReplyDelete
  4. rocky the great brown unused dick says: masyaAllah masyaAllah.. terkutok manusia2 yang tidak amanah ni semua donia & akherat... redho ka mak bapak depa nih kalu tau anak2 depa kaki pelari duit rakyat? (kalo betui laa) masya Allaahh.. hak Rasulullah kata tu betui sungguh keadaan manusia di akher zaman...

    ReplyDelete
  5. Kamana pegi aku punya komen.apa ni manjungmari.ha.baru kau tahu ,takut mneghadapi kemyataan.sudahlah kau

    ReplyDelete
  6. Kisah di kitul... Di mana asal nya???

    ReplyDelete
  7. ...


    Pemimpin BN Sindir Anak Muda Pahang TerLAJAK BODOH!

    Kenapa?

    Anak Muda Pahang Kecik Hati dan Merajuk..

    Kerana UMNO - Setiap Anak Pahang tanggung HUTANG!


    * Kelantan habis bayar hutang BN, Pahang negeri BN menimbunkan hutang.

    Saya Ulang..

    Kelantan habis bayar hutang BN, Pahang negeri BN menimbunkan hutang.

    Sumber Berita

    >> Sumber 1 <<

    >> Sumber 2 <<






    ...


    Anak Muda Johor Terguris - Inilah UMNO... Jahat dan tiada hati perut langsung!!... Kesian Betul!!
    ( Lihat Bukti Di Youtube )

    https://www.youtube.com/watch?v=5WEaBZcx-WE

    https://www.youtube.com/watch?v=vw2B1XMax04

    https://www.youtube.com/watch?v=0tRzqwkqrC0

    https://www.youtube.com/watch?v=0NuxFlS80bg

    https://www.youtube.com/watch?v=SviwJnhNA-Q

    https://www.youtube.com/watch?v=RowxovebgI4



    Sumber Berita

    >> Klik Di Sini <<






    ReplyDelete
  8. Kalau di negara cina yang bukan negara islam tu pemimpin kurup dan mengkedarah duit rakyat ni kena hukum tembak kat kepala sampai tercabut biji mata dan tersembur kepala hotak.

    ReplyDelete
  9. Pencuri jahat cenggini kena potong tangan. Bior rasakan!

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari