boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Tuesday, February 7, 2012

Hinanya Zambry a/l Kadiaq,, mempertahankan kaum seetniknya,,,

Oiii, Melayu dan UMNO Perak,, hangpa lihat ni,, Zambri a/l Kadiaq cuba nak mempertahankan Shahrizat Lembu,, kenapa.... sebab sama spesis dengannya.. kut mana sekali pun mati idup balik ia akan mempertahankan.....

Sedangkan semua sudah maklum,, berapa ramai pemimpin uMNO yang mahu Sahrizat undur diri, termasuk mantan Ketua Wanita Rafidah Aziz,,, alih-alih si Zambry mempertahankannya.... apa cerita...Tak rasa malukah wahai saudara-saudara yang sebangsa dengan aku dengan sikap pemimpin sekoq ni....9 comments:

 1. Mamak mesti bela mamak jugak.

  ReplyDelete
 2. salam tuan...

  laeh sungguh MB haram ni eh....

  ReplyDelete
 3. sesuatu yg haram ,tetAP AKAN MENYOKONG YG HARAM,,,,LELAMA JADY HARAMJADAH!AJE NGAN KHROTO!

  ReplyDelete
 4. lari g australia ? mcm kata kat najib je? jangan sampai najip terasa plak zambiri oiii ! HANGIT KO NANTI !

  ReplyDelete
 5. kak ijat...oooo kak ijat..pie saman ketua audit negara...buat audit yang tak betul...kelakar lah pulak...si zamry pun sama...ramai menteri BN minta kak ijat undur...hang pulak nak pertahankan...apa bendalah luuu

  ReplyDelete
 6. Tiap kali buat kemungkaran, tiap kali ke Mekah menunaikan umrah. Tapi mana taubah nasuhanya !!!This is categorized as 'compulsive sinner'. Mana ketaqwaannya.

  ReplyDelete
 7. Amat memalukan. Di negara bukan Islam menteri yang imej tercelar masih cuba 'menegakkan benang basah' tapi di negara sekular...mereka terus berundur dan letak jawatan. Prerequisite for 'winnable candidate' is 'untarnished' personnel record tapi di 1Malaysia Bolehland...'porno king' juga boleh bertanding. Mana negara Islamnya atau berfahan sekular seperti yang lain.

  ReplyDelete
 8. buek malu ke org kg ja..apo la si zamri kadiaq ni...cakap merapu...xdak ciri2 embi lnsg...

  mcm org juai ubat saja..

  ReplyDelete
 9. kata orang Islam tapi sanggup labelkan sesama Islam sebagai kafir. Orang yang ada bin tapi ditukar kepada a/l. Inilah contoh Islam manjung mari...bertaubatlah, siapalah kita untuk mengkafirkan orang lain.kita ada anak dan saudara mara..tak tau lagi nasib mereka di masa depan.

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari