boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, February 26, 2012

Nak rasa penumbuk Imam Khalifah Agong,,,,silakan..
alt


Ini kalau dahi Rosmah yang kena sure bertambah jendul..... ngeee...


2 comments:

 1. Penumbuk Imam Khalifah Agung? Nak muntah bila membacanya. Kena jeling dengan Rosmah pun dah kecut. Confirm bila dapat jer gelaran tu, macam biasa Najib umumkan jutaan ringgit ditaburkan. Itu sebenarnya yang GAYUNG nak. Lepas ini KARATE, SILAMBAM, TAKWANDO dan macam2lagi pulak bagi gelaran tertinggi.. Mesti dapat jutaan ringgit jugak.

  ReplyDelete
 2. Mana boleh Lincah dan Gayong Malaysia sahaja yang dapat jadi kaya, Gayong Pusaka pun nak juga.... al maklum dekat PRU13. Tapi Mahaguru sekalian, boleh percaya ke janji Imam Khalifah Agong tu... sebagai spesis Melayu Yang Tak Mudah Lupa... aku masih ingat janji Imam Khalifah Agong tu nak beri stadium supaya peserta Himpunan Bersih 2.0 boleh melalak sampai pagi. Tapi apa yang kami dapat? Nasib baik tak makan nasi kangkang di lokap.

  Anyway Mahaguru, suka dicadangkan pada para Mahaguru sekelian, pastikan Imam Khalifah Agong melunaskan bayaran untuk Yayasan Mahaguru Meor Abdul Rahman selewat-lewatnya sehari sebelum hari mengundi PRU13 (suruh masukkan terus ke dalam akaun pertubuhan, jangan pakai cek... bimbang nanti Mahaguru sekalian kena tendangan tanpa bayang dari bank). Dan pastikan juga pihak Imam Khalifah Agong telah menukarkan geran tanah kepada Pertubuhan Pusaka Gayong siap-siap, bukan apa kalau dewan gelanggang tak dapat, sekurang-kurangnya tanah untuk bina gelanggang dah dapat dirembat. Pastikan semua itu selesai sebelum PRU13, sebab insyaAllah ketumbukan Imam Khalifah Agong akan tumpas dalam PRU13 oleh Ketumbukan Rakyat.

  Nak bersilat bukan takat tubuh kena tangkas, otak pun mahunya bergeliga juga, barulah boleh dikira anak gayung bertaraf A.

  Tapi terus terang, aku kurang respek dengan pertubuhan silat ni, sebab tiada pendirian, macam lalang... tak tahu nak bezakan kumpulan mana yang adil dan kumpulan mana yang zalim. Sekejap UMNO, sekejap 46, sekejap Keadilan, balik pulak ke UMNO... aku tahulah langkah silat mu hidup, namun prinsip hidup pun kenalah tetap... barulah boleh disanjung mulia.

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari