boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, March 14, 2013

Ulama Muda Fathul Bari dah dua bini nak tambah lagi..

Ha ha ha,,, betui ka... baca tajuk atas bagi habis,,,  negara duk sibuk dengan isu Lahad Datu, tup-tup ulama muda sorang ni buat hal lagi... tak cukupkah lagi 2 orang bini.....


Yang duk sibuk perpaduan-perpaduan.. apa benda ni...


Bila Chua Soi Lek dengan Mat Said Mb Terengganu hentam Pas depan depan hang,, boleh buat diam saja,, walaupun apa yang mereka kata tu 100% tak betul,,,
Tup-tup akhir-akhir ni ajak pulak Pas bersama umno... phuuii....

Pi balik rumah bagi perpaduan bini tua dengan bini muda dulu,,, kalau itu dah selesai... ha ha ha.. boleh tambah sorang lagi.....kemudian baru ajak Pas perpaduan dengan umno.....eeiii tak kelapak aku dengan umno ni.....8 comments:

 1. adan nampak chaya ulamak ke kat mukanya

  ReplyDelete
 2. masa ni la pun nak bodek...
  manatau bule ganti tempat Masitah ke...
  tempat Khir ke..... Ketua Pemuda ke hahahhaha

  ReplyDelete
 3. aku sokong habis kalau PAS dan UMNO nak berpadu-padu. Tapi, bubarkan umno dan semua masuk PAS :)

  ReplyDelete
 4. Assalamualaikum

  Untuk pengetahuan tuan, alamat blog http://pemudatitiwangsa.blogspot.com telah bertukar kepada http://pastitiwangsa.blogspot.com.

  Pihak kami ingin memohon untuk dimasukkan link kami dalam bloglist tuan bagi menyebarkan bahan penerangan kami. Terima kasih.

  UMNO PUPUS, RAKYAT SELAMAT, NEGARA BERKAT

  Admin
  Penerangan PAS Titiwangsa

  ReplyDelete
 5. Awat baru sekarang UMNO sibuk nak berpadu dengan PAS atas soal Melayu, kepentingan Melayu kunun. Wahai ahli2 PAS dan UMNO ingat Sejak 1990 PAS menag di Kelantan sejak itu UMNO telah membuang negeri Kelantan dari arus pembangunan yang rakyatnya majoriti besar orang Melayu. Waktu itu kenapa UMNO tak pelawa PAS 'join' UMNO atau berkerjasama dengan PAS bagi membangunkan negeri Kelantan demi untuk kepentingan Kelantan yang rakyat majoritinya MELAYU, ISLAM pula.
  UMNO buat lebuhraya setakat Pahang sebab Trangganu juga sudah pilih PAS tapi setelah UMNO guna warga asing menang balik Trengganu, lebuhraya sambung setakat Trengganu sahaja. Mana perginya Kemelayuan UMNO waktu itu. Tidak kah UMNO Islam waktu itu.
  Sejak 2008, Tsunami politik melanda UMNO mereka naik demam perpaduan. Mereka mengorat ustaz2 yang lemah batin keislaman mereka untuk tonjolkan idea perpaduan kepada parti PAS. Setelah menghidu langkah2 nak mengorat anak buahnya Tuan Guru Nik Aziz pun beri kata dua kepada UMNO mengenai soal perpaduan Melayu dan Islam yang tiba2 menjadi penting kepada UMNO. Agaknya Tuan Guru tidak dapat lupa peristiwa2 lama hasil perkahwinan PAS/UMNO. Tapi ustaz2 yang lemah kebathinan Islam mereka hanyut bersama UMNO dan berpatah balik cuba mengigit TGNA dan PAS tapi kebenaran adalah seperti BULAN,BINTANG DAN MATA HARI yang tidak boleh ditutup. Oleh itu kebenaran terus menegak dalam PAS dan ahli2 PAS serta pemimpinnya masih setia dan sayang PAS dan sudah mengetahui hasrat sebenar UMNO mahu minta 'berpadu' dengan PAS.
  UMNO yang sudah nampak kebenaran dan hakikatnya bahawa ia akan berkubur dalam PRU 13 tidak habis-habis guna pelbagai saluran seperti NGO ( atau NGOK2 ) mereka, ustaz2 separuh masak, dan orang2 mcm Fathul Bahari kunun ulama muda untuk melamar PAS masuk UMNO. Fathul senndfiri pun tidak betul nak betulkan orang lain camana. Ia, soal nak kahwin lebih dari satu memang boleh tapi kemampuan kena ada dan sekiranya kemampuan ada, KENAPA LARI KE THAILAND UNTUKNAK BERNIKAH. BUAT LAH MCM GENTLEMAN DI NEGERI ISTERI PERTAMA. BARU GENTLEMAN. Kalau saya seorang yang digelar ulama, saya akan dengan terus terang kahwin dinegeri sendiri dengan penuh meriah,kenapa nak lari ke Thailand.
  Oleh itu, hentikan lah usha nak berpadu-padu dengan PAS. TGNA dan PAS sudah terima DAP, KEADILAN sebagai rakan kongsi dan kami rakyat, Insyallah baik Muslim atau non Muslim sokong PAKATAN. INI KALI LAH!!!!! UBAH.

  ReplyDelete
 6. ni la nama dia ulamak guri (tempayan). kekeke.

  ReplyDelete
 7. BIASA LA.. MAT SABU PUN BANTAI BINI ORANG, HADI AWANG JUGA DUA BINI TAK BISING PUN, SEBAB APE KERANA KEDUA DUA MANGKOK AYUN ORANG ALIM DAN ULAMAK PAS DEPA BUAT APA PUN TAK PE...JANGAN ORANG UMNO BUAT SEMUA HARAM.ALHAMDULLILLAH...

  ReplyDelete
 8. Jangan serang hal-hal peribadi orang. Tak salah jika dia berkhwin lagi asalkan mengikut syarak.

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari