boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Friday, October 10, 2014

Woi! Tengok ni,, malu la......

Patut la semua main setuju aja,,, macam ni rupanya...

 




 Macai kat luar duk asyik kena kencin la... tu pun jangan duk kata apalah,, tetap baguih, anugerah .... ....

 

60 comments:

  1. Replies
    1. Naik gaji?. Setujuuuuuu

      Delete
  2. Mcm sial ko tuan blog...x abis2 ko duk hina org...dlu aku slalu jgk komen sokong ko tulis tntg Anwar...tp bila lama2 aku membaca dan berbual2 dgn kwn baru aku fhm..mmgkin x smua yg kita bole bersetuju dgn Anwar...tp aku nmpk blog ko nie makin hari keja menghina org je...yg perfect tue ko sorg la...duduk dpn laptop menulis je maki org jerla yg ko pndai...padahal habuk pun tarakk...puiii..serius makin meluat aku baca di blog ko nie..manjung mari aku knl ko la...xde la bgs mana pn orgnya...hahaha...puiiii..org mcm ko pn bole jd bloger ka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wooi Haram jaddah .. Aku Setuju dgn Blog nie tulis citer siapa Anwar Peliwat Al Juboori tuuu..

      Kisah Benar pedas ler..

      Wooo Pembangkang kata Nak Perjuang Keadilan..,Kena Kat menatang Batok Nuar Berahi nie.. maroh pulok..

      Keadilan Kepala Butoh Kau laa..

      Delete
    2. dia nak heret kita sama2 keNeraka..solly la manjung mali..simpan la lu punya hasad dengki dan dendam kesumat lu terhadap DSAI..

      Delete
    3. dia ni barua umnongok sebenarnya ...... talam dua muka lagi ...... suka makan duit haram hasil fitnah lagi...... kah...kah...kah...!!!

      Delete
    4. yg sial bukan tuan blog. yg sial ialah yg tido tu. kejaan bagi elaun bukan suruh tido laa. nak tido kalu duduk la kat rumah di bamboo river nun...

      Delete
    5. Hei pukimak kau. Kau ingat PM bodoh tu tak zzzzzzz ke dlm dewan.

      Delete
    6. Anonymouse 10.14 tu marah sangat kt anwar sebb mak dia kena rogol dan adik perempuan kena belasha oleh bangla.tu dia meroyan sakan .dia amsa je denagn manjung mari pukimak kau

      Delete
  3. Anwar bukan tidurlah Bahlol...
    Dia cuma pejam mata aje...
    Itu pun tak boleh ke???...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih...

      apa bezanya dengan DIA yang pernah ko kutuk dulu?

      Delete
  4. manjong, hang yg mabuk ketum sbb satu malaya nampak dsai mata duk celik ngadap tok bijan..nampak sangat snap banyak kali yg dipaparkan masa mata dah katup..Bongok punya orang kalau nak kelentong boleh la buat kt dlm hutan sarawak kaum penan yg tak pernah nampak tv tu

    ReplyDelete
  5. Setuju sang at kat 20 tu......

    ReplyDelete
  6. Yang Marang sebelah tu ada ker tidak? hihi

    ReplyDelete
  7. Lu fikir Anwar tidur ke?
    Dia pun nak tahu apa bajet Najib.
    Lembulah lu...
    Lu taknak siar gua punya komen takpe.
    Tapi gua puashati katakan lu lembu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee Hee Macai Macai PKR Haramjaddah Boddoh bangang Baghal Lahabau..

      Kalau kena Kat Boss depa meroyan sakan..

      Anugerah Tuhan aper 'KAKI TIDOR"

      KAKI LIWAT.. KAKI PENIPU KAKI PERASUAH

      Kote Tetap bengkok

      Delete
    2. right to the point.

      Delete
  8. Dia malas nak dengar bajet ni, mcm aku jugak laa. Nothing exited!!!!!

    ReplyDelete
  9. Manjung mari ni baghal speses jenis macam kaldai tapi lebih bahalol dan terlalu tolol gamaknya

    ReplyDelete
  10. Pejam mata tak semestinya tidur. Aku dengar khutbah Jumaat pun pejam mata tapi bukan bermakna tidur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah pejam tu...dgr jerlah tp apa isi khutbah xder fhm der...tapi tak tau la..mungkin sedara onani ni jenis cam anugerah jgk...dgr sambil pejam.

      Delete
  11. asyik keje menghina ajer...mcm bgus ingatkn blogger humno ajer kurang ajar...

    ReplyDelete
  12. rupanya blog ni macai umporno punya
    yang tak tau menbezakan tidur dengan memejamkan mata untuk berfikir
    ya allah tunjukan jalan yang benar kepada hamba-hamba mu ni........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...klu utk pr wajibnya 'pejam mata' wlupun ada bunyi....ttp utk org lain jgn harus berkedip mata sbb sahih org tu tido...

      Delete
  13. manjung mari...ko jangan lupa makan ubat tauuu...ala kita bukan tak biasa sembanggg...bini ko apa khabar????....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bini kau kene sabit bengkok kau x sedar..dok sibuk psl bini org....perasan tak dia skrg asyik ceria tersenyum...puassssss

      Delete
  14. Apa yg sy nampak kalangan pemimpin & penyokong PAS tk henti2 merosakkn imej pemimpin PR lain...apakah ini dibenarkn Islam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ckp x serupa bikin berahim ni

      Delete
    2. Hahaha...hadis dan nas mana lu pegang bhai yg tk boleh dihina pimpinan 'PR'...islam bersifat universal bhai...jgn jumud dlm brpolitik...kasihan kpd pnyokong pr yg meletakkn kepimpinan pr itu maksum dan tidak blh dikritik dan ahli wajib wala wlupun jelas dan nyata lakonan mereka hebat...

      Delete
  15. jgn hina kaum penan,camne masalah nk selesai....ketum pejam mata cari ilham bkn tido kikikiki

    ReplyDelete
  16. Tertelan pil kuda kut, barua yg mana satu telah dibeli oleh broker tu.

    ReplyDelete
  17. Dari melalut baik MM ko daftar buat ijazah kat university tuntut ilmu. Tak salah walau dah berumur wahai MM yg dari lain-lain pangkat.

    merapu & bagi peluag org spin

    ReplyDelete
  18. dulu aku respek dgn si KETUM nih..bertungkus lumus buat kerja untuk PR..tapi bila si KETUM ni gila nak jadi MB selangor..dan kegilaannya jawatan MB berkecai sbb akan menghuni istana sungai buluh..dan disyorkan pula bini si KETUM ini..MAKA aku baru sedar bahawa si nuar kaki jubur benar2 gila KUASA..huru hara negeri selangor angkara si KETUM AL JUBUR ini..benarlah..tuhan nak tunjukkan inilah makluk perosak yang akan menghancurkan negara..makanya makluk ini akan disimpan di sangkar besi untuk menghabiskan sisa-sisa hidup...SELAMAT MENGHUNI PENJARA SUNGAI BULUH KAKI JUBUR..

    ReplyDelete
  19. pas berpeluk dgn umno. pas gil duit dan pangkat. rakan sendiri pun ditikam. apa kejadah pas.

    pas berlakon islam tetapi mahzab umno juga .

    md DESA, lu pas peluk umno. elok jilat jubur zambri metalik tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...tk tergamak nk sebut, tp aku sebut jugalh kpd bhai 0200...lu lak peluk sapa dan jilat jubor sapa atau lu rela dijubori...sorry bhai sbb brkasar bahasa dgn lu...

      Delete
    2. Lu juragan 69 jgn kurang ajar. gua pelok dgn lu punya emak. lu ni anak haram mana. cilaka celaknat lu.

      gua kenal lu. nanti muka lu kena asid jgn salah gua wahai sianakharam

      Delete
    3. kih kih kih...

      part gambaq DSAI minum kopi dengan DSN sambil gelak-gelak hangpa tak mo curiga pulak...

      ajaib sungguh pemikiran hangpa.

      Delete
  20. Siapa lagi org kuat yg kita ada untuk lawan bn? tghha ka? tmpt sendiri pon out...

    ReplyDelete
  21. tu dia , kalo kena kat parti kelentong rakyat, puak depa pakat2 jadi gila tapi kalo dia kutuk dan fitnah org lain takpa pulak ! aku pun meluat kat blogger pkr ni mengata org lebih macam bagus sgt. Pas tu kalu nak komen kontra kat blog dia jgn harap la sbb dia org block komen tu. Jd nampak mcm semua org yg komen kat blog dia setuju apa yg dia kata walhal hampeh sbb dia dok block komen yg tak sokong depa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama macam Aspan, pilih komen yg ikut selera dia saja akan disiarkan.

      Delete
  22. Nak perjuang apa lagi.. Dah masuk parlimen

    ReplyDelete
  23. Kepala hotak ko manjung mari..bila org x stuju dgn ape yg ko tulis ko tuduh pkr...aku ahli pas..!! Nk aku tunjuk no ahli..sini bg num ko..aku pn knl ko la kt manjung tue...ko nie manjung mari bahalol bin bodoh...bajet mcm bgs sgt..sebijik2 ko salin tampal dari fanpage umno...mmg btl la org kata yg dlm pas nie bangang2...ape yg org kata ada ug nie mmg btl rupanya...dlu punya la aku sokong sgt ape yg ko ckp pasal Anwar dan pkr..tp bila dh tau tmbh lg dgn slps muktamar di johor lps...mmg btl kata ayah aku org pas nie x cerdik politik dan syok sndiri..keluarga aku dari Dr burhanudin smuanya pas ok..dr burhanudin tok sdara aku...bgitu juga tok aku di selatan perak antara org lama yg berjuang dlm pas smpai akhir hayat..ayah dan mak aku antara org yg berjuang dlm pas..tp ayah cuma mahu jd aktivis sbb byk sgt masalah2 dlm pas yg x bole terima pndapat dan pandangan org lain..hasad dengki dlm jemaah pas..ko nak nafikan??pakcik aku antara org yg kuat pas di ipoh...dan ada jgk pkcik aku yg kuat dlm umno dan ada gelaran dato...tp xdela nk ug bagai..so ko x payah nk tuduh org yg sokong Anwar dan x bersetuju dgn ape yg ko tulis sbgai pencacai pkr...ko nie mnunjukkn kebodohan ahli pas...bajet bagusssss...puiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai...berapalh agak umur lu ya...rasa simpati lak bila dngr lu pnya komen... tk sangka waris dr burhanuddin yg masih rasakn bila berwaris kn kpd seorg tokoh maka dia pun bertokoh juga....hmmm

      Delete
  24. miskin lah manjong ni skrang kerana tu kena ampu UMNo kot2 dapat sagu hati...kihkihkihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow msti bhai mansor ni org yg kaya dan kekayaan beliau dikumpul di bwh kezaliman parti pemerintah. ..tu zalim, klu lh kerajaan skrg mngikut kehendak lu...hmm semestinya lu hidup menongkat dunia...tahniah bhai kerana menjd melayu kaya wlupun mnjd melayu bongkak...

      Delete
    2. juragan 69 anak haram kg koh.

      Delete
  25. Manjong mari memang jenis babi dan bahlol...Patutlah MB perak bagi warning dulu....rupa2nya penghasut tahap gaban....

    ReplyDelete
  26. Manjung Mari dah meroyan sebab minyak naik! Hehehe Pi laa pindah ke Marang, minyak murah kat sana katanya. Boleh jadi Marang Mari hehehe.

    Kalau dah bodoh tak ke mana.

    ReplyDelete
  27. Manjong Mari ni tak sihat mental dan fizikal....so dia jadi gitu sbb apa haa! Mungkin sbb BAJET 2015 yg sama taraf dg Pengerusi JKK (JIN KACAU KAMPONG) buat dan dibentangkan kat DUN BN.

    ReplyDelete
  28. peduli apa dgn datok,nenek,bapak,emak,anak,cucu,cicit bla, bla........ org pas tu ini tapi kalau perjuangan tak konsisten dgn islam tiada apa2 maknanya. Engkau ingat nak jumpa tuhan nanti bawa title tu semua boleh laku tak ? kalau engkau keturunan anak beranak nabi sekalipun tak laku ! So fikir2kan. Segala tindak tanduk hendaklah selaras dgn islam. Jgn kerana tergila2kan sokongan bukan islam maka kita sanggup jd pak turut macam obama sanggup buat apa saje sbb nakkan undi yahudi. Skrg ni aku tengok geng pr dok sibuk anjur festa arak. sikit lg festa lgbt atau festa murtad pulak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak berjuang jgn fitnah org dgn pil kuda la kominis la..nk tnjuk mulia kna la bg contoh yg baik sesuai dgn imej islam.jgn guna islam ats nama kuasa.

      Delete
    2. Melayu tahap gaban..

      Delete
  29. hidup manjung mari....mampus umno,pkr dan dap !!!!

    ReplyDelete
  30. http://www.amenoworld.net/2014/10/ini-bukti-anwar-ibrahim-tidak-tidur-di.html?m=1

    ReplyDelete
  31. mm sudah fitnah DSAI. tanggunglah dosa membunuh manusia.

    sila layari laman Ameno World. gambar tersebut di edit dari tv masa DSAI sedang kelip mata dlm pembentangan bajet.

    ReplyDelete
  32. jika kita jaga aib org,Allah akan pelihara aib kita kelak.Maki hamun bukan cara kita orang Islam.Muhammad adalah contoh tauladan yang terbaik.Jazakallah.....

    ReplyDelete
  33. Juragan 69 aku x pnh kata aku bertokoh...cuma aku bgtau aku pn org pas dan bkn pkr..dan jgn anggap kami ahli pas nie pn bodoh bag hal mcm ko...jgn prasan jgk ko seorg pejuang..aku cuma rakyat marhaen biasa yg msih boleh berfikir waras..bkn mcm ko dan tuan blog yg bangang dan baghal yg prasan ko saja yg bgs...mmg ketokohan dan kebaikan tdk semuanya akan diwarisi kpd anak cucu..tp rasanya alhamdulillah anak cucunya walaupn seorg nabi yg mulia..tp alhamdulillah rasanya anak cucu dr burhanudin rata2 menjadi pejuang dari rakyat biasa sbgai aktivis..profesional..dan ada yg rmai jgk ulama..tp masih cerdik dan pandai menilai baik dan buruk..x kerja memfitnah org..klu ko manjung mari tulis isu yg cerdik xde org nk pertikai pn..tp ko menulis mencari kesalahan org dgn isu yg kecil...rasanya tuan blog ini lebih belum ckup umur dan mumayiz drpd aku..jelas kelihatan otak kebudak2an..x menunjukn kematangan langsung dlm menulis..hehe

    ReplyDelete
  34. https://scontent-a-kul.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/1972331_749503275114924_232868618355017374_n.jpg?oh=762c6bfd3ab54132eaa9c6bc6081c500&oe=54AAE1FF

    ReplyDelete
  35. Diam lebih baik daripada bercakap

    ReplyDelete
  36. Jangan bersangka2 MM. Kot hg xsuka kt dia, bayang dia pon hang amput. Bulih bangkrup hg kt sana MM.
    Jaga aib org, Allah jaga aib kita.
    Hak buka aib org ni hal Allah ja, biaq p lah dia mcm mana. Jgn hg ambik hak Allah, payah hang shehh

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari