boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, May 31, 2010

Anak Haram UMNO mengganas sama seperti Israel Laknatullah..

Setakat inilah keberanian anak-anak haram UMNO, tak sampai sejam aku publish entry aku sebelum ini, anak-anak haram UMNO dah kepanasan, seumpama dah kena sambar api neraka...., mereka hanya pandai mengubah-ubah nama alamat email dan menghantar spam kepada aku,, apakah ini anak-anak haram dari pemimpin UMNO dengan puteri-puteri UMNO!!!!

Berapa banyak lu mau hantar email lu hantarlah, aku peduli apa, cuma harapan aku lepas ini aku mohon minta Allah Taala kejangkan tangan kiri anak haram UMNO yang rajin menghantar email kepada aku, biar ia basuh berak dengan tangan kanan, makan nasi pun dengan tangan kanan yang berbau taik...


6 comments:

  1. sabor lah.. diorang dah tak dak hujah nak tulis tu.. wa pun kena beribu2 spam dalam sehari dari pencacai umno karat..

    ReplyDelete
  2. bn/umno ni ayam yang berkokok ekor bergelumang ngan taik,sebab tu depa tak tau beza bau taik.inshaallah sabar itu suatu kuasa kekuatan bagi orang yang beriman.bn/umno jahil hujah serta jahil ilmu diadun pula ngan buta fakta buta hati.

    ReplyDelete
  3. Gerombolan Songkok Tinggi(GST)May 31, 2010 at 4:21 PM

    Ialah mana tak meroyan,kata2 yang keluar makan diri.
    Malaysia akan bangkrap....kalau nak bangkrap....kita cuba sokong parti rakyatlah pulak...barang2 pun makin mahal.itulah kata sorg penyokong tegar umno...tergelak pulak dengar...mak cik2,nasib baik tak terlambatkan.

    ReplyDelete
  4. Detail siapa punya Kitagempur..

    Registration Service Provided By: JENTAYU KREATIF SDN.BHD
    Contact: +603.80631994

    Domain Name: KITAGEMPUR.COM 

    Registrant:
        Syarikat Kaya Raya
        Matamata        (ajaff8@gmail.com)
        2 tmn. aman
        sijangkang
        Kelang
        Selangor,47500
        MY
        Tel. +603.564456

    Creation Date: 07-Jul-2009  
    Expiration Date: 07-Jul-2011

    Domain servers in listed order:
        ns2.ipnames.net
        ns1.ipnames.net

    Administrative Contact:
        Syarikat Kaya Raya
        Matamata        ()
        2 tmn. aman
        sijangkang
        Kelang
        Selangor,47500
        MY
        Tel. +603.564456

    Technical Contact:
        Syarikat Kaya Raya
        Matamata        ()
        2 tmn. aman
        sijangkang
        Kelang
        Selangor,47500
        MY
        Tel. +603.564456

    Billing Contact:
        Syarikat Kaya Raya
        Matamata        ()
        2 tmn. aman
        sijangkang
        Kelang
        Selangor,47500
        MY
        Tel. +603.564456


    ------------------------

    mamat ni pun handle.. Selangor kembali

    Registration Service Provided By: N/A
    Contact: +60.124728570

    Domain Name: SELANGORKEMBALI.COM 

    Registrant:
        N/A
        Muhammad Amir Hilman        (amirhilman_id@yahoo.com)
        No.94,Lorong Berlian 2,
        Taman Berlian
        07000
        Kuah,Langkawi
        Kedah,07000
        MY
        Tel. +04.9665675

    Creation Date: 05-Apr-2010  
    Expiration Date: 05-Apr-2011

    Domain servers in listed order:
        ns2.kitagempur.com
        ns1.kitagempur.com

    Administrative Contact:
        N/A
        Muhammad Amir Hilman        ()
        No.94,Lorong Berlian 2,
        Taman Berlian
        07000
        Kuah,Langkawi
        Kedah,07000
        MY
        Tel. +04.9665675

    Technical Contact:
        N/A
        Muhammad Amir Hilman        ()
        No.94,Lorong Berlian 2,
        Taman Berlian
        07000
        Kuah,Langkawi
        Kedah,07000
        MY
        Tel. +04.9665675

    Billing Contact:
        N/A
        Muhammad Amir Hilman        ()
        No.94,Lorong Berlian 2,
        Taman Berlian
        07000
        Kuah,Langkawi
        Kedah,07000
        MY
        Tel. +04.9665675

    -----------------

    mamat ni mungkin minat dengan karikatur. jadi dia ada register domain ini

    Registration Service Provided By: DSHIRE
    Contact: +016.2632181

    Domain Name: AZA-ARTS.COM 

    Registrant:
        N/A
        Abd Razak bin Sofhi        (azaloose@yahoo.com)
        042 Jln Bunga Raya
        Felda Padang Piol,
        Jerantut
        Pahang,27040
        MY
        Tel. +019.3339980

    Creation Date: 20-Jul-2009  
    Expiration Date: 20-Jul-2010

    Domain servers in listed order:
        ns2.4dreamz.com
        ns1.4dreamz.com

    Administrative Contact:
        N/A
        Abd Razak bin Sofhi        ()
        042 Jln Bunga Raya
        Felda Padang Piol,
        Jerantut
        Pahang,27040
        MY
        Tel. +019.3339980

    Technical Contact:
        N/A
        Abd Razak bin Sofhi        ()
        042 Jln Bunga Raya
        Felda Padang Piol,
        Jerantut
        Pahang,27040
        MY
        Tel. +019.3339980

    Billing Contact:
        N/A
        Abd Razak bin Sofhi        ()
        042 Jln Bunga Raya
        Felda Padang Piol,
        Jerantut
        Pahang,27040
        MY
        Tel. +019.3339980

    ----------------

    mamat ni juga dok jaga umno server beralamat

    address: PIRADIUS NET
    address: Unit 21-3A, Level 21
    address: Plaza DNP 59, Jalan Abdullah Tahir
    address: Taman Century Garden
    address: 80300 Johor Bahru, Johor
    address: Malaysia
    phone: +607 334 8605
    fax-no: +607 334 8605
    country: MY
    I/P: 124.217.249.101

    Nota: Mamat ni dok jaga Noh Omar. Kalau hang kutuk Noh omar mesti dia bengang.

    ReplyDelete
  5. Ada lagi..

    blogspot mamat ni di link ini

    http://www.blogger.com/profile/16153716823643898387

    programmer siut..

    ini menteri kesayangan beliau

    http://www.nohomar.com/

    ReplyDelete
  6. rasanya dia ni tak le hack email pun.. tapi dia hijack email... sebab dia ni bukan terrar sangat.

    nak masuk email akaun, seseorang tu dilindungi oleh password.. kalau org tak tau password susah jugak kecuali dia hack masuk db GMAIL DAN CURI PASSWORD org yg ada beratus juta tu... atau dia guess password ko...

    Yg dia buat, saya pasti dia hijack email ko guna email akaun dia.. kita tau gmail boleh guna client email software macam outlook tu... jadi guna outlook dia boleh ubah header email macam 'reply to' atau sender ke email address ko yg sebelum ni outlook set default as ikut email akaun kita... saya pernah buat dulu tapi dua dua akaun tu saya punya la...

    Dulu saya ada akaun mail jaring tapi bila pakai streamyx, tak boleh guna reply to jaring punya address.. so saya guna kaedah ni utk sent melalui streamyx mail server tapi semua org reply masuk jaring punya address... dan org nampak "sent from' dari jaring punya address....

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari