boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, January 30, 2011

Tahniah UMNO - Gambar Najib tak pakai seluar dalam (spenda)

BerTenang, walau pun hangpa dah menang...
Ini sebagai hadiah tanda dah menang... wakaka...

Perhatikan kain kaki seluar sebelah kanan tu,, selalunya kalau tak pakai selaur dalam selepas duduk dari kerusi dan bangun kedudukan kain kaki seluar begitulah keadaannya, tak balance...,,

Kenapalah kelam kabut sampai macam tu sekali,, he he heh hensem juga dengan berpakaian begitu,, bersalam pulak dengan tok arah... Ya sheikh...!!!!.



10 comments:

  1. ok lah tu, nak sambut kemenangan tak leh,,, jadinya gelak pada najib pun kira ok la,,,,, cg mala yang cantik, cg maarof yang sakit, abg mm yang larho

    ReplyDelete
  2. ha'ah, tajam sungguh penglihatan sampai ke seluar dalam. Adakah anda pengikut Anwar Ibrahim?? Kahh3

    dasar tak da kerja la blogger ni...

    ReplyDelete
  3. Anoni 10:51...

    Aku letak gambar sebagai bukti,, buka gambar superimpose.. Ini gsmbar dari Bernam, disiar oleh Beriat harian Online... Satu dunia orang lihat,, Presiden UMNO tak pakai seluar dalam...

    Apa barang lu taruh cerita kat you tube tu...

    ReplyDelete
  4. harini teman dapat ilmu baru....berkaitan spenda

    ReplyDelete
  5. Ye la ye la, kau memang expert bab2 seluar dalam orang ni. Najib bukan telanjang pun. Kalau tak pakai seluar dalam pun, apa masalahnya. Merosakkan mata kau ke? Ke ManjungMari naik nafsu?

    ish4, xda isu lain ke nak ulas. Benda remeh temeh macam ni pun jadi isu.

    ReplyDelete
  6. dh x keje laen???
    wat dosa jer tau....!

    ReplyDelete
  7. HAMPA semua bota fesyen nikan matching dengan lipatan dan kedutan GAMIS tokseikh tu cuba peghati betoi-betoi memang HAMPA semua hamPAS KAN?

    ReplyDelete
  8. tobat aku benci umnoFebruary 1, 2011 at 11:09 AM

    joecharlie kepala punya dalam ada taik saja... otak yillek...!!! Pemuja Ganja PAKALOLO

    ReplyDelete
  9. kepada pemilik blog..apa yg anda cuba sampaikan ni..Ya Allah..kalau non muslim baca ni macam mana la persepsi pada orang islam...

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari