boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, July 10, 2011

Gambar-gambar bukti pembelian cincin berlian ROsmah dari Jabatan Kastam!!

Salam Sejahtera,

Banyak sungguh duit Rosmah, sampai boleh pi beli cincin berlian bertatahkan permaya dengan harga RM 24,450,400.00.... hangpa kira tengok....

Jawatan First Lady Malaysia ada elaun khas juga.... mana dia kerobek sampai banyak tu pi beli satu cincin....

Atau duit gaji Najib...... Nampaknya budjet 2012 pada bulan Oktober nanti, berapa ratus juta pu untuk peruntukkan PERMATA....
Ini rupa cincin permata berlian tu,










UNDI BN (UMNO) samalah anda memberi duit anda pada Rosmah untuk pi shopping dengan tanpa kerelaan.... setuju blogger-blogger UMNO .....




18 comments:

  1. berapa komisen tu

    ReplyDelete
  2. memang haram jadahJuly 10, 2011 at 1:12 PM

    bangsat dan haram jadah...tu pun hampa nak pangkah dacing lagi

    ni bila ada melayu komen macam aku ni dituduhnya kuda tunggangan cina/india/yahudi..

    ReplyDelete
  3. fuhh..24J utk sebentuk cincin beb..TerBaEK laa k.mah kite,fr next buyer kite beli loket plak dgn harga 2X ganda dpd harga cincin 24J tu ekk..tentu ramai bloger2 umno suka nih..

    ReplyDelete
  4. Tu laa bro,masaallahnya le nii demo nih puok2 umgok x cayo klu kito royat cite2 x molek pasa kak moh kite nihh,dah nk wat lagu mano..cecite..cecite.

    ReplyDelete
  5. macamana blh bocor ni? nanti ada kastam yg mati lagi..

    ReplyDelete
  6. p*k*mak betoi rosmah pendek nie.....barua siyerrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  7. membaziaq toi betina ni

    ReplyDelete
  8. ni br panggil transformasi bro...taxpayer tak byr kena penalty sebab klu tak byr, macamano kak ros kita nk chopping2...

    ReplyDelete
  9. Takpa2...... nie kan duit org Umno je....
    Bukan duit rakyat pun....... bukan byk pun 24juta...
    Bangang punya Marcos 2.......
    B_NGO_G..... punya Rosmah.....

    ReplyDelete
  10. 24 juta dolar tu...

    kalo ringgit malaysia anggaran RM70 juta something... hohoho

    ReplyDelete
  11. Apa sibuk sangat, bukankah majoriti raakyak malaysia telah sokong bagi depa menang, bila dapat kuasa ikut suka depa lah nak buat apa. Bukan depa pinjam duit hang. ini negara demokrasi. Rosmah pun raayat 1 Malaysia jugak. Bila lagi nak rasa mewah. Bila tergolek dekat nak mampus nanti, depa pakatlah bertubat, sumpah Quran tak buat lagi. bukankah Ajaran Islam Hadari tak dimansuh lagi.

    ReplyDelete
  12. aku tak halal dunia akhirat duit gaji kena potong income tax sebulan2 hampir 3k tapi laknat tol bini pemerintah kita ni..korang nk tau. projek nk buat bagunan kompleks neurologi hosp ktrg terpaksa dibatalkn gara2 kerajaan takde duit katanya.. ooo tapi beli cincin rm70j lebih blh plak.. laknaktullah.. masyaallah!! taska permata tu semua masuk poket rosmah je..

    ReplyDelete
  13. kepala bapak die la beli cncin mcm tu pnye mahal..baik lu derma pada anak2 yatim lagi baik la siyal,,duit rakyat smua die mkan..kepala butuh la bleh beli..

    ReplyDelete
  14. Inilah mkna rakyat d dahulukan pncapaian d utamakn.....

    ReplyDelete
  15. Inilah mkna rakyat d dahulukan pncapaian d utamakn.....

    ReplyDelete
  16. Tak nampak ke atau x paham maksud INSPECTION tu?

    ReplyDelete
  17. Nak tahu sama ada betul Rosmah beli cincin ini senang sahaja. Pergilah kedai yang tertera dalam custom declaration dan periksa sama ada cincin tersebut export semula ke New York..... tunjukkan gambar cincin tu. Atau periksa dengan custom sama ada pengimport yang membawa masuk cicin itu sudah di export semula ke New York. Mesti ada maklumat export dari Pejabat Custom.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari