boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Tuesday, August 16, 2011

Artis Wanita Nurul yang seksi mencemar syiar ramadhan...

Salam Sejahtera......

Lingkup habis apa yang ada dalam Malaysia ni main dengan UMNO yang dok memerintah,, .







5 comments:

  1. "Jika diberi pakai baju kurung sendat atau kebaya pun masih nampak solid juga kan? "

    ape bijak nye blogger yg MM link kan neh?
    macam tunjuk body figure tu x bedose...
    konon pertahan islam...tapi hampeh..klo nak islam..soh la bertudung ka, pakai jubah ka...sengal la puak2 depa neh..


    -anon-

    ReplyDelete
  2. hasil didikan UMNO...1 malaysia 1 body

    ReplyDelete
  3. Sejak akhir-akhir ini kita telah melihat kebobrokan pentadbiran di PPinang, Selangor, Kedah dan juga Kelantan.(perhimpunan Bersih, gereja-murtad, bacaan Al-Quraan-Azan dan sebagainya)
    Kebobrokkan semakin tenat dengan sikap PAS yang hanya pentingkan undi dan pilihanraya(SPR?) tanpa mempertahankan akidah dan syiar Islam. Keadaan ini barangkalinya tidak akan terjadi sekiranya PAS tidak bersekongkol dengan DAP yang sememangnya anti-Islam....
    Kembalilah PAS kepada perjuangan asal sebuah negara Islam bukannya negara kebajikan seperti yang direncanakan dan disukai oleh DAP....!
    Jika PAS melihat UMNO jahil mentadbir negara...buktikanlah PAS adalah terbaik untuk seluruh rakyat di bumi Malaysia ini...bukannya sekadar berceramah dan bertazkirah sahaja!
    Sesuatu yang manis dalam perjuangan adalah mengakui kesilapan sendiri dan tidak menyalahkan pihak lain.

    ReplyDelete
  4. tungkaran hati
    PAS hanya boleh mebuktikan jika kuasa ada di tangan..pembubaran UMNO dan kemasukan ahli ke dalam PAS boleh membuktikan PAS bukan sahaja pandai bertazkirah malah pandai mentadbir bumi sebagai khalifah.

    -anon-

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari