boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Tuesday, August 30, 2011

Hebat-Gambar Najib Menjadi Imam Sembahyang Hari Raya di Masjid Negara...

Salam Sejahtera....


Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin, Prime Minister Datuk Seri Najib Razak and cabinet ministers perform Aidilfitri prayers at Masjid Negara today. - Bernama Photo
Aug 30, 2011 12:35 pm

Read more: New Straits Times Online http://www.nst.com.my/#ixzz1WUBpGlOW


Apa tujuan semua ini semua.... lu orang fikirlah sendiri... sebelum ini lu orang boleh semak balik di gempar-kepala-perompak-membayar-zakat. Lagi satu ko orang boleh tengok bapa-rasuah-ni-bersedekah-atau-memberi.

Semua ini memang dah dirancang bro,,, pasai apa dah berapa bulan sakit lutut, tunggu sampai awal puasa baru nak pi operate lutut,,, semuanya ada kira bro,,, imej diri mau tunjuk baik,,, profile sekarang dah menurun 59%.... Tak dapat jadi Imam pun, yang penting ia duduk dihadapan dari orang lain termasuk agung dibelakang dia.... lu orang fikir...

Gambar tu diatas sekali depa letak,dan fokus utama gambar dia,, dan disiarkan pun dalam akhbar NST,,, orang melayu, orang felda tak pandang gambar ni,,,, yang dok baca semuanya dari golongan elit-elit,,, sekali pandang... betulkan macam ia yang jadi Imam.... kena tipu lagi kita ni... khaihkk pthuiih...





6 comments:

  1. Setuju sangt dgn tuan manjung mari...mereka kini mula menjadikan agama sebagai lubuk cari mkn...nk menang dgn melayu, itu sj caranya....

    ReplyDelete
  2. barisan saf jarang jarang apadah!

    ReplyDelete
  3. jika duduk dikerusi selalunya makmum tu ambil tempat paling hujung utk elakkan daripada perkara seumpama ini berlaku...kelihatan mendahului barisan

    ReplyDelete
  4. piiiiiiirah toksah main sembahyang raya lagi baguih.........apserey

    ReplyDelete
  5. bodo jenih manusai tak mengaji...kalau nk semayang dudok...hg pi la dok saf paling belakang ka...paling tepi ka. bodo PM sekoq nie.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Saya kira yang membuat blog dan yang membuat komen adalah orang Islam. Tapi bahasa yang digunakan tidak melambangkan Islam langsung. Tidak terfikirkah yang ianya boleh menyinggung perasaan orang dan perkara ini adalah ditegah oleh Islam. Jadi, banyak bersitgfar dan bertaubatlah. Contoh, Rasullah menasihatkan mereka yang berpuasa sunat agar tidak meneruskannya jiuka dijemput untuk jamuan yang mana jika ia tidak makan ini boleh menyimnggung perasaan tuan rumah. Jadi, maki hamun dan menggunakan bahasa yang tidak manis harus dihindarkan. Wallahu'aklam

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari