boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, May 8, 2014

Hebat - Menteri umno pi umrah naik jet peribadi...

Hebat.. menteri umno sekarang dah melebihi raja-raja melayu... pi buat umrah pun naik jet peribadi,, maklumat dari laman blog umno beb..


http://1.bp.blogspot.com/-RSzSbdgGERI/U2uSJ8PYr_I/AAAAAAAART0/sA6m82-TPa0/s1600/IMG_2493534807937.jpeg


Siapa menteri umno tu,, aku malas nak tulis nama dia kat blog aku,, he he he..  baca Klik Sini

Rakyat disuruh berjimat, bakal nak nak kena GST, menteri senang lenang perabih duit... bagih kan umno...

7 comments:

  1. Dia tengku! Awak siapa? Kailua dia nak naik permaidani terbang pun dia mampu

    ReplyDelete
  2. Itulah bukti blogger pro kerajaan bukan jenis sokong membabi buta mcm pro PR. Ye tak?

    ReplyDelete
  3. Smpai skrg ada org yg gagal terus utk menilai sisi gelap UMNO itu termasuk org2 agama..

    ReplyDelete
  4. Betul betul betul!

    ReplyDelete
  5. Orang kaya naik biarlah. Depa ada duit. Nuar pun naik private jet jugak. Tak pulak pr bising. Boleh tak ngaku lagi. Gambar keluar barulah gelabah beri alasan.

    ReplyDelete
  6. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  7. Ku???? Jual sundal pon dpat komison!

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari