boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Tuesday, May 13, 2014

Mat Said@Movie - Pas Terengganu kena cerdik bertindak..

Ha ha ha, berita kali ini lebih hebat ,, apakah Najib sengaja buat cerita Mat Said demi nak menutup MH370 yang cukup menyusahkan kerana tanpa penyelesaian...

Aku tak kisah,, lantak le ni umno punya hal...


Cuma aku rasa Pas tak perlu gelojoh dalam hal ini, jika kes ono berlanjutan dan umno semakin parah...

Cara yang terbaik, rasanya tak ada salah kalau Pas terus penyokong Mat Said sebagai MB,, Mat Said ni pun banyak penyokong dan pengikut,,,sabaq dulu,, bagi habis penggal PRU13,, tunjuk imej baik-baik sehingga PRU14 bermula,, biar mennag bergaya,,, kalau nak jawat MB pun  baru sedap mata memandang... 
Kalau Pas ambik kesempatan dari kes Mat Said ni,, serupa aja dengan Zambri Kadiaq yang kebuloq jawatan MB di Perak,, walau pun jalan cerita tak sama...










12 comments:

  1. Takkan nak sokong mat said kot. Dah hampa kutuk dia sekarang nak jilat balik.?
    Ini namanya hipokrit. Tapi biasalah, orang politik memang hipokrit. Kepentingan diri lebih utama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena sokong, sebab dengan cara itu je boleh menghancurkan Umno. Biar mereka bergasak habis-habisan......... Umno kena hancurkan dari dalam.......

      Delete
  2. Jgan layan mamat ni.He's stupid.kalu ko tak faham maksud penulis jgn la komen.

    ReplyDelete
  3. Nak soh PAS beri chance sampai pru14 ? Hang minum air apa pgi ni .. air ketum ka ?

    ReplyDelete
  4. Terserlah sikap dengki dan iri hati orang melayu. Sebab itu melayu tak boleh maju. Satu naik dua kasi tarik turun.
    Aku orang jawa. Bukan melayu yang sentiasa layu.

    ReplyDelete
  5. Terserlah busuk hati seseorang dengan tingkah lakunya.

    ReplyDelete
  6. Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...


    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  7. Yeaaaa boleh laa Hadi Pil Kuda jadi MB lepas ni. Bravo, untung laa PAS lepas berehat rehat tak buat kerja di kedah sampai kalah PRU, tup tup dapat durian runtuh sebab konflik dlm parti lawan. Bestnyaa.

    Tangguk laa di air keruh, untung2 mat said sokong pas. Parti bermaruah mmg suka ambik kesempatan serupa mcm MM jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abg mat said....alang alang dipaksa pecat,biaq runtuh umno.satu ganu.bila lg ang mat said nak tunjuk terrer.la nie ler masa nyer.kita kasi lingkup umno.

      Delete
  8. Aku percaya antara 6 adun yang menarik diri tu, telah ada yang memang senang dengan pemimpin PAS yang sedia ada. Cuma mungkin kerana file mereka kini di usung SB2 maka mereka tak boleh nak isytiharkan pendirian mereka. Yang aku nampak cuma SATU perkara besar, NAJIB GAGAL menangani masalah ini, jadi MUHYIDDIN, this is your time to make a move. Otherwise, kalau Najib KEKAL , nampaknya peluang TPM nak jadi PM mungkin Punah Ranah. Mukhriz dan Hishamuddin tengah mengintai peluang tu. C'mon Muhyiddin, be realistic, bring down Najib now b4 it's too late.

    ReplyDelete
  9. Kalau bubar DUN...bulan posa dan raya ni kenyang la rakyat Tganu. Baju raya n spender tak payah beli. Umno nanti sponsor.

    ReplyDelete
  10. Jangan berangan malam ini atau esok kesemua yg istihar keluar UMNO akan kembali setia kepada UMNO. Najib dah panggil ke enam enam ADUN yg menawarkan diri keluar UMNO ikut jejak Mat Said ke Putra Jaya dab buat perjumpaan terrutup. Kena gaya tawarannya yg dikenukakan oleh Najib lentok lah ke enam enam ADUN tu. Lepas ini kita akan umumkan pemenang Maharaja Lawak Mega tahun 2014 jatuh kepada pelawak Mat Said Panda dari Trengganu mengaut hadiah berupa wang tunai RM30 juta dan 30 ekar tanah serta kontrek bernilai RM5 billion. Wahhhh kaye tu cuma buat lawak sikut je hadiah lumayan bebbb. Pelawak2 UMNO Perak tak mahu cuba nasib ke ini lah masa dan peluang yg terbaik nak buat duit dah tentu SPRM tak tangkap dan tak akan siasat.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari