boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Friday, August 30, 2013

Ada Datuk yang menyesal kenapa tak jadi menantu Perdana Menteri !

Persengketaan yang begitu lama masih lagi belum selesai,,, semenjak daripada kena pecat dari Umno hingga sekarang,,, tak dapat lawan dengan orang yang pecat dirinya, lawan dengan menantu pun tak apa..
Pandai ia mengeluarkan kenyataan sedih.... 

“Saya orang kampung, tiada duit dan tiada jentera. Sebaliknya beliau menang jadi Ketua Pemuda dan pilihanraya di Rembau kerana beliau menantu bekas Perdana Menteri,“ katanya.

Baca sepenuhnya Klik Sini

Semasa jadi calon bebas atas tiket PAS,, zaman Pak Lah jadi PM,, tak berani lagi nak hentam Pas,,, apabila Najib ganti Pak Lah jadi PM tahun 2009 bermulalah sikatak menunjuk belang,, menghentam Pas dengan sepuas hatinya.... 

Sekarang baru berapa tahun berlalu,,, Pas terus kehadapan, TG Nik Aziz pun dah bersara dengan aman dari jawatan MB,,, tetapi Ibrahim Ali selaku Presiden perkasa terus dibuli,, akibat angkara perbuatan anak-anak buahnya,, siapa yang bulinya?....  Orang Umno sendiri, yang mana sebelum ini beliau bermatian-matian menyokong umno demi orang melayu.... Bukannya Pas.... 
Itulah dasar umno... 


3 comments:

 1. Padan muka manusia najis...!!!

  ReplyDelete
 2. aku memang benci jenis katak ong..ongKOS yg pnting diri

  aku juga sgt2 benci dgn setan2 yg dah pon dikenali..

  ttpi..ttpi..
  geng2 lebai aka kommunis/pil kuda adalah yg trJIJIK skali!!
  dgn FITNAH skotor ini hasrat murni rkyat sengaja diKHIANATI!!!!

  ReplyDelete
 3. hahahaaaaa.... dh kena dah.. penyangak sembur penjilat+pengampu+pembodek tak sedar diri. padan muka ko brahim katakkkkkkkk.

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari