boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Saturday, February 20, 2010

Inilah Dasar Perkauman DAP Pulau Pinang..

Salam Sejahtera..

Pulau Pinang yang diperintah oleh parti chauvanis China DAP sekali lagi menimbulkan keraguan apabila dengan kuasa mereka, dengan kuasa kerajaan negeri mereka dengan sewenang-wenang mempergunakan kuasa,,,, oooi, malas aku nak tulis... nanti aku copy & paste baca sendiri..

Patahiyah dilantik YDP MPPP mulai 1 Mac


GEORGETOWN: Setiausaha Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP), Patahiyah Ismail, dilantik sebagai Yang Dipertua (YDP) majlis itu berkuatkuasa 1 Mac ini.


Ketua Menteri, Lim Guan Eng, ketika mengumumkan pelantikan itu hari ini, berkata Patahiyah yang ketika ini memangku jawatan YDP majlis itu adalah wanita pertama di negara ini dilantik menerajui pihak berkuasa tempatan.


"Selepas persaraan Tan Cheng Chui sebagai YDP MPPP, Patahiyah dilantik memangku jawatan itu dan beliau telah menunjukkan prestasi memuaskan," katanya kepada pemberita di sini.


Tan, 54, memutuskan untuk bersara awal atas sebab kesihatan.


Patahiyah mengambil alih jawatan Setiausaha MPPP pada Jun lalu selepas Tan, yang sebelum itu menyandang jawatan tersebut dilantik sebagai Yang Dipertua.


Beliau menyertai MPPP sebagai seorang arkitek di Jabatan Bangunan pada 1985. - Bernama

MPPP: Patahiyah wanita pertama dilantik menjadi YDP

20/02/2010 4:16pm

PULAU PINANG 20 Feb. – Setiausaha Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP), Patahiyah Ismail dilantik sebagai Yang Dipertua (YDP) majlis itu berkuat kuasa 1 Mac ini.

Ketua Menteri, Lim Guan Eng yang mengumumkan pelantikan itu hari ini berkata, Patahiyah yang ketika ini memangku jawatan YDP majlis itu adalah wanita pertama di negara ini dilantik menerajui pihak berkuasa tempatan.

“Selepas persaraan Tan Cheng Chui sebagai YDP MPPP, Patahiyah dilantik memangku jawatan itu dan beliau telah menunjukkan prestasi memuaskan,” katanya kepada pemberita di sini.

Cheng Chui, 54, memutuskan untuk bersara awal atas sebab kesihatan.

Patahiyah mengambil alih jawatan setiausaha MPPP pada Jun lepas selepas Cheng Chui, yang sebelum itu menyandang jawatan tersebut dilantik sebagai Yang Dipertua.

Beliau menyertai MPPP sebagai seorang arkitek di Jabatan Bangunan pada 1985. – Bernama


Komen : UMNO and United Mamak National Organization, Perkasa, Tegar tak nak demontrasi lagi ka.....

2 comments:

 1. Depa akan demo macam kera..macam aje..sebab depa tak suka pompuan..tak pa Shahrijat mesti suka..namun tetap BISU..

  Ada sukan kayak dan hockey
  Stadium terkurung ada tengkorak
  Apa kesukaan katak dan monkey
  Bawah tempurung dan berarak2

  Syabas.. Patahiyah..keterbukaan makna base ARAB dah..

  ReplyDelete
 2. perkauman sungguh DAP.. hahahhaa
  hidup DAP!!!!!!
  UMNO ni sbenanya kene belajar banyak dala budaya kerja orang bukan Melayu...dah kawan ngn MCA bukan main lama lagi..apa yang korang dapat.. ke korang bagi?? hehehe

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari