boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Saturday, September 18, 2010

Berita Terkini - Perdana Menteri Cedera Tangan Kanan

Sesuai dengan slogan baru Rakyat Diutamakan, maka menurut sumber-sumber yang boleh dipercaya, Perdana Menteri Malaysia telah mengalami kecederaan tangan kanan kerana dok sebok mencedok makanan kepada tetamunya seramai 50,000. Ulang perkataan 50,000 orang... Fuiyo.....Agak-agaknya ada di antara kita yang sanggup makan dari tangan itu... Minta maaf la..., bukan nak cakap takbur atau riak,, aku tak sanggup nak makan dari senduk tangan-tangan itu.... biarlah aku berlapar 4 hari 4 malam sekali pun.....

5 comments:

 1. hak3 kenapa plak tak sanggup? kalau kedai makan tu org umno lagi aku tak sanggup makan..,..

  ReplyDelete
 2. Sekejap lagi "anoni" akan mengkhinzirkan Anonymous September 18, 2010 5:19 PM
  Tunggu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maklumlah OKU (orang kuat umno) !!!

  ReplyDelete
 3. Sekejap lagi "anoni" akan mengkhinzirkan Anonymous September 18, 2010 5:19 PM
  Tunggu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maklumlah OKU (orang kuat umno) !!!

  ReplyDelete
 4. Ingatkan cedera main C4? Kalau kudung pun tangan dia tak kan aku rasa sedih walau sedikit pun tangan kotor yg mengambil pelbagai komisen dari kesusahan rakyat.

  Oleh itu,perkataan terbaik buat PM malaysia yg tercinta ini... PEGI MAMPOS DENGAN KAU. Org lain siap kena bunuh dan bakar. Kau setakat cedera sikit tu pun nak masuk berita. Podah.. auta je kuat..

  ReplyDelete
 5. nama je Islam, tp kutuk, caci maki sana sini. kalau org kafir baca mesti bertepuk tgk Islam caci Islam yg lain. bukankah lebih baik bernasihat dari caci maki? kalau generasi skrg pecah belah, apakan pula generasi akan dtg?

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari