boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, May 2, 2011

Video Sex Anwar Ibrahim - Jom Tengok.. Ada lagi kisah menarik!!!

Salam Sejahtera,

Manusia sorang ni memang jenis manusia yang dilahirkan jenis mulut capoi,,

Sewaktu dia berkuasa dengan rejimnya dahulu, bermacam kenyataan yang menghiri sperasaan umat Islam,,,,

Siapa nak makan sup tangan pi ke Kelantan...

Isu janggut Rasullullah, Anwar Ibrahim sendiri yang lebamkan matanya pada tahun 98 yang lalu....

Ia rasa ia sangat pandai memerintah, ia rasa ia pandai dalam ekonomi sehingga sekarang ekonomi masih belum pulih berbanding dengan negara Thailand, Korea yang menerima bantuan IMF.... Malaysia waktu tu menolak IMF kerana nak menjaga kepentingan kroni dan anak-anaknya....

Kini walaupun dia sepatutnya duduk rumah rehat menghabis sisa-sisa hidupnya,, tetapi bila dah jenis mulut capoi tu, dia nak bercaka juga... Siapa dia ni,,,
Apa autority dia sekarang ni,,, adakah dia memiliki sijil sekurang-kurang 4thanawi untuk bercakap,,, oiii jangankan 4thanawi... idadi pun tak dak... tapi dia nak bercakap juga... sebab dia jenis mulut capoi....

Dr M: Sumpah laknat Eskay betul
Susan Loone
Mei 1, 11

Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohammed berkata ahli perniagaan Shazryl Eskay Abdullah mempunyai hak melakukan sumpah laknat untuk mengaitkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam video seks yang dirakamkan pada Februari lalu.

NONEDalam sidang media di Alor Setar semalam, Mahathir berkata, perkara itu dilakukan kerana Eskay merasakan beliau mempunyai hak melakukannya.

Manakala pihak yang enggan bersumpah pula mungkin merasa melakukan kesalahan, kata Dr Mahathir (kanan) sambil menegaskan kedua-dua pihak mempunyai hak yang sama.

Bagaimanapun, tidak semua senada dengan pendapat Dr Mahahir itu. Terdapat pihak yang berpendapat bahawa kemuliaan masjid telah dicemari dengan tindakan yang diambil di Masjid Sentul semalam.

Bagi Naib Ketua Pemuda PKR Pulau Pinang Syed Mikael Rizal Aidid, tindakan Eskay bersumpah di sebuah masjid di Sentul pada Jumaat sebagai propaganda terbaru tajaan Umno.

Beliau juga mendakwa majlis angkat sumpah itu merupakan Bidaah Dalalah (bidaah yang sesat) dalam Islam.

[Baca berita penuh]

1 comment:

  1. hahahaha woi nadet toya kuti, hg tau mn sah ka dak ka sumpah eskay...harus ke tidak...betoi ke tak. mcm la diat imam hadhari, tau sgt hukum hakam...piraaaaaaaaaah mampuih. tok imam hadhari pun rileks diam ja org tua nie pulak yg lebey2..

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari