boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Saturday, August 11, 2012

Gaya (stail) Menteri UMNO yang berbini dua.

Apakah isu yang aku paparkan ini baik di mata masyarakat atau para pembaca, nilai sendiri,, kalau ini sikap seorang menteri, yang sebelum ini heboh kenyataannya yang berbelit-belit, mula-mula tak nak mengaku, semakin dibongkar,, mengaku, tetapi masih nak berbohong,, agaknya itu pasal boleh berkahwin dua... ...


Aku mulanya malas nak usik menteri ni, tetapi bila kisahnya heboh dengan kolam udang,,, maka aku cadang nak tambah bagi popular menteri ni balik,, kasi glamour lagi menteri kabinet Najib,,,



Gambar diatas sang ,menteri bersama isteri tua,,, lihat sahaja,, bila bersama isteri tua, gayanya poyo aja,,, muka skema, siap pakai songkok pergh,,, kalah kealiman Ostad Kazim.... 




He, he, he, kena dengan bini muda,, fuiyo,,, songkok pun dah hilang beb,,, muka dah tak poyo,, dah nampak ganteng,,, tak mainlah nak lawat-lawat pesakit kat hospital Tanjung karang,,, ...

Tu pun ada hati nak jadi MB Selangor,, kalau BN dapat tawan Selangor.... layak ka.....


9 comments:

  1. muka sekor2 x nmpk nur langsung! muka serabut!!

    ReplyDelete
  2. aku pun meluat kat mamat ni tapi adakah berbini dua menjadi kesalahan jenayah atau haram? banyak isu lain tentang mamat boleh dipaparkan.

    ReplyDelete
  3. kampong lad, tak salah berbini ramai tapi jgn dok tipu bini atau pun tipu rakyat sudahlah.

    ReplyDelete
  4. Mm nk kawin dua jugak tapi ada masalah. 1. Takut bini, sebab family bini dia yg bagi harta dan kemewahan mm setan ni.
    2. Konek dh guna viagra bila nk main.

    ReplyDelete
  5. tak lama..pupuslah spesis jenis ni...yg dok sokong cuma golongan yg gigit mi tak putus je...tu pun sebab dah lama sgt dok kena temberang+brainwash...

    ReplyDelete
  6. at least...x lah dia mnghalau isterinya...mcam saudara kamu tu...LOL...

    ReplyDelete
  7. kalau pun mcm brbulan madu itu isteri dia.. x lah mcm seorg tu bri kaunseling kat bini org kul 3 pagi...LOL..

    ReplyDelete
  8. dei manjung mari,ko remove komen aku pasal ko bagi tau aku yg ko nak jugak kahwin 2 tapi takut kat bini n konek ko kena siplis n konek ko dah nak mampos dah macam ko jugak nak mampos...tak rock la beb....takkan ko je tau nak bukak pekonh org.aku pun nak jugak bukak pekong ko,jgan la remove bro....tentang kone ko tu ramai orang dah tau n sbb tu la ko jelous sgt mana-mana mamat termasuk mamat kat atas ni kawin 2....steady la beb.....MAMPOS MANJUNG MARI!TAKBIR!

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari