boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, August 13, 2012

Lagi bini menteri UMNO berubah wajah di bulan ramadhan

Mungkinkah negara kita Malaysia sudah 55 tahun merdeka, maka sedikit sebanyak ada hamba-hamba Allah ingin membuat perubahan, kalau artis-artis wanita yang sebelum ini hidup dengan penuh glamour boleh berubah bila mendapat hidayah,, tak mustahil bini-bini menteri pun ada juga yang ingin berubah... 


Kalau sebelum ini biasa kita lihat wajah-wajah beliau yang cukup glamour, sama naik dengan Rosmah... 
Tetapi kedatangan Ramadhan tahun ni berubah pula,,, fuiyo... 


Harap-harap berubah terus lah,,jangan hanya sekadar nak menghadap depan AlQuran sempena bulan bulan Ramadhan sahaja nak tutup aurat... 9 comments:

 1. Salam semua...

  Hilang jambul??? Bagus la...

  ReplyDelete
 2. Allah kau maha berkuasa, ubah lah mereka mereka ini menjadi muslimat sejati.

  ReplyDelete
 3. Ngaji Quran tu tanda beragamalah! Alhamdulillah. Mudah2an lepas ni datang hidayah nak amalkan ajaran Islam dalam hidup daripada menutup rambut (menjaga aurat)hinggalah kepada meyokong Hudud dilaksanakan di peringkat negara. Kan bagus begitu ... Mudah2an Ramadhan ini menyedarkan semua orang bahawa Islam itu kena dihayati dan diletakkan ditempatnya. Orang yang begini namanya berjuang fi sabilillah ... kan pahala berpanjangan!

  ReplyDelete
 4. Tuan tuan ,puan puan ketahui dan sedarlah yang tidak berubah-ubah tak lain tak bukan ialah MANJUNG MARI sampai MAMPUIIIIIH tetap tak berubah.ada je busuk hati dan sifat lahanatnya yang yang tak abis-abis .sampai hidayah tuhan pun nak jadi bahan nak ngutuk.dasar TUA BANGKA LAHANAT NAK MAMPOOOS.PAS patut rasa jijik n terpalit najis dengan NAJIS MUKHALLAZAH dengan adanya parasit seperti MANJUNG MARI ini yang kononnya pejuang islam konon tetapi hakikatnya pejuang nafsu syaithan dan sifat kebinatangan yang penuh bersarang dalam diri batang tubuh tua bangka yang nak mampos tapi tak mampos-mampos ni.....KHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH PTUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHH!MAMPOS MANJUNG MARI!TAKBIR!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kawe sokong manjung mari 120%...hahahahahahaha

   Delete
 5. ek ele mamat Anonymous 12;20PM nie tak aper2 tah.....betullah yg ditulis oleh manjong mari tu.......tah aper2 tah mamat nie meroyan tak tentu pasal......

  ReplyDelete
 6. ..Lembu sesama Lembu boliklah ..kalau orang dah kena .menta maaf lah ..main jauh-jauh..gentik aku..

  ReplyDelete
 7. kita sentiasa berharap dia akan terus berubah ...alhamdulillah...!!! Kalau dia balik semula ke keadaan lamanya .... kira haramjadah le...!!!!

  ReplyDelete
 8. Wahai Anonymous 12:20 - bertudung tu salah ke? tak bertudung bagi wanita Islam tu betul ke? Habih kalau bro Manjung Mari berharap tudung yang dikenakan masa mengaji Quran tu terus dipakai pada waktu lain di atas nama menutup aurat- salah ke? Habih kau HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH PTUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHH tu sebab bro Manjung Mari kata wanita Islam kena pakai tudung? Kau ludah sape mamat anon 12:20? Orang yang membenarkan hukum menutup aurat yang terdapat dalam kitab suci al-Quran? Ke kau ludah hukum tu sendiri? Orang yang mengharapkan seorang wanita Muslim berubah ke arah mengikut hukum Allah tu ada sifat kebinatangan kat mana? Mohon jawab ye. Dan tolong jawab dengan cool dan tidak emo. Tak payah caci maki dan sumpah seranah.

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari