boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Wednesday, April 2, 2014

Exco PKR Selangor dah rupa macam perangai umno juga ni!

Apakah sikap-sikap yang ada dalam parti umno dibawa bersama-sama ke dalam parti PKR,,Apakah exco sebelum PRU13 atau selepas PRU13,, kalau selepas PRU13 rasanya tak mungkin kut, sebab wanita semuanya ketiga-tiga orang,, tapi wanita pun sama juga, kalau dah jenis pandai berhutang tapi tak pandai bayar pun ada juga...
Malu wei,,, tunjuklah perangai yang elok sikit daripada pemimpin umno walau pun anda-anda sebelum ini dari umno..


10 comments:

 1. Selangor: exco dap tak bayar lukisan a samad said.
  P Pinang: dap naikkan tariff air dinaikkan.
  Dap akan buat apa saja asalkan untung.Walaupun sebelumni dap /pr sebok menyatakan orang lain zalim dan suka naikkan harga.
  Pas juga akan setuju dengan aoa saja arahan dap.
  Terbukti cakap tak serupa bikin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bhai...hotel quality dibwh pkns yg mmberi rezeki kpd hmpr 100 org melayu akan ditutup...tk lama lg plaza perangsang akan jatuh kpd cina dan dap...bandar elit melayu semakin dikuasai oleh dap atas nama politik kesamarataan...yg semakin bangsat ttp melayu...

   Delete
  2. sikit2 DAP.. sikit2 DAP.. itu exco PKR la mangkok..

   Delete
  3. Lu tertelan taik lim kit siang ke?

   Delete
  4. Betul tu bhai...Dap dan Pkr telah berkerjasama sejak merdeka menghilangkan rizab tanah melayu hingga 60%.tentu ko sokong fakta nie kan bhai.bererti tanah milik melayu Malaysia berjaya dikecilkan oleh Dap dan Pkr sejak dari merdeka.genting highlang tu pun ujud atas dasar pengkhianatan Dap dan Pkr.amasam bhai...kita kasi hapus pengkhianat kehilangan tanah rizab melayu nie.amasam bhai....setuju?

   Delete
 2. Mangkok hayun adakah kita sedar siapa yang bagi tali pada cina selepas Melayu merdeka dari penjajah dulu adakah DAP atau PKR atau PAS usah bercakap tentang politik bab melayu ketinggalan kita mesti tengok siapa yang melingkupkan bangsa sendiri, siapa yang jual tanah rizab melayu kalau bukan bangsa melayu, siapa yang pandai komputer dahulu kalu bukan bangsa pendatang kenapa itu tidak disoal dulu, inilah sikap orang melayu lupa sejarah sendiri, tak hairanlah jika mamk kutty Mahadey boleh kata melayu mudah lupa selepas 100 hari ,tapi aku boleh kta melayu boleh lupa hanya selepas 44 hari , lepas pantang kata orang utara. Jangan tuding jari kearah orang ,hanya satu saja yang tak betul yang empat jari lagi masih menunjukkan pada kita yang bodoh dan benggong yang tidak berani berubah atau menukar pemimpin negara. Fikirlah sendiri.

  ReplyDelete
  Replies
  1. rasanya juragan akan kata tak apa...asal melayu jual tak apa...kahkahkah

   Delete
 3. Rambut sama hitam hati ada putih ada hitam...fikirlah sejenak...

  ReplyDelete
 4. hutang 2 juta tuan guru hadi fitnah bila nak bayar MM? kahkahkah

  ReplyDelete
 5. Ibu lembu hutang 250 juta bila nak baya..
  sirul yg disyaki kes bunuh altonya hilang bila nak cari...
  Hem.... melayu makan melayu dituduh cina..
  mamak tipu melayu ditatang kalah sultan..

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari