boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, April 28, 2014

Lihat sendiri - Kesian Najib, terkedu bila Presiden Obama buat teguran isu Anwar..

Wartawan dari negara mana lah yang buat soalan cepumas kat Presiden Obama,, pasti akan ada suara macai-macai umno mengata kan ini upahan dari Anwar...

Tak patut betuilah Obama ni,, setelah Najib bagi segala kemudahan kepada Amerika, ini jawapannya dihadapan kalayak ramai... kesian Najib... 








Lama tak baca komen dari Wak Juragan,,, 

Dan Akibatnya... Najib terkedu, sampai boleh buat lawak...





12 comments:

  1. Betulah tu. Nuar tu sekutu amerika. Bukannya najib. Pasai tu obama hentam najib. Macam pr jugak.
    Obama ambil kesempatan sebab najib ada masalah dgn negara china.

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/q71/s720x720/1001967_627078930694211_6869930300247163152_n.jpg

      Delete
  2. He..he..hang tengok tu Bro. Punya panjang lebar wartawan tu ' pimpin ' Obama untuk beri kenyataan tapi Obama anggap Anwar macam orang lain yang tak ditemuinya. Akhirnya Obama kata pulak Najib kawan dia. Kah kah kah..hang dah silap video. Tu lah...belajarlah Bahasa Inggeris kalau tak sampai ke tua kena tipu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://4.bp.blogspot.com/-IqaFWdSbiH8/U15V06cUDZI/AAAAAAAArus/KiyLYgiE1-8/s1600/IMG-20140428-WA008-778774.jpg

      Delete
  3. Padan muka Najib dan Umno. Mereka ingat negara Malaysia ni duduk di alam ghaib, masyarakat dunia tak tahu segala kebejatan dan kejahatan yang mereka lakukan. Ini baru Obama cakap. Bagaimana nanti dalam Kubur dan Akhirat Hoi Najib ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belajarlah lagi , tambahkan pengetahuan dalam BI , tak faham bertanya jangan main redah saja , faham tak apa Obama cakap ? dengar dan teliti setiap perkataan ...

      Delete
    2. jangan meroyan, gara2 Obama tak nak jumpa nuar habis segala penyalak palatan rakyat sedih ..cipta macam2 dalih !
      Obama tak nak jumpa si gay tua ..Obama tak layak jumpa si jubur , dan si gay tu tak layak pun jumpa Obama, dia hanya ketua PEMBANGANG , bukan ketua negara !

      Delete
    3. Kesiannya kau 8:33pm.aku agak jubur kau pun anwar sapu,tapi kau tak sempat nak report polis.kalau tidak kau pun mngkin hidup senang sekarang.bagilah jubur kau tu pada orng lain pulak.Kah.kah

      Delete
  4. kat situ pun dah nampak nuar anak angkat amarekaaaa..kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar anak angkat amerika pun dengki. Memang ko ni melayu pantatlah. Ko anak garam org sikit pun tak dengki. X dengki pun. Hahahah

      Delete
  5. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  6. This Is What Women Really Want !! >>> CLICK HERE !!

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari