boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, October 3, 2010

Tak Boleh Seksi, Boleh jadi Penyelamat...

Awal mula pertama mula aku minta para pembaca buang apa yang ada dalam kepala otak pemikiran kuning (yellow thinking), dan aku minta maaf, tiada niat nak mengamil kesempatan sesduatu pulak.....

Cuma kalau tengok pada tajuk dan kisah sebenar sila klik ebbra.



Ikut pada tajuknya be safe, be sexy...., itu pada pemikiran kepala otak tuan empunya web yang memasarkan barangan tersebut, cuma bagi kita umat Islam pun boleh guna juga, untuk sekadar sebagai penyelamat, seksi kalau yang dah kahwin hanyalah untu suami atau laki....kalau nak juga untuk seksi suka-suka, aku cadangkan kalau sesiapa yang gatai teringin sangat, boleh ,,, hangpa pi isi dulu borang masuk jadi ahli Puteri atau Wanita UMNO.............

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari