boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, November 3, 2013

PRK N20 Dun Sungai Limau - Calon Umno Sohaimi Lazim menipu mengaku Profesor...

Dasar Umno,, tak berbohong tak sah..., berbohong dan menipu salah satu daripada rukun umno..


Maklumat ni yang aku dapat...



Akhbar bernama turut terlibat sekali... 







Ha ha ha lihat yang kat bawah ni... 


Lambat lagi yob nak dapat title Professor,, baru DS 52, sama lebih kurang Pengetua Sekolah Menengah aja...





3 comments:

  1. Prof tu gelaran cikgu kalu di Perancis...

    ReplyDelete
  2. KEPUTUSAN PRK N20 DUN SUNGAI LIMAU SUDAH DIKETAHUI???
    http://empayarkumim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Setelah sekian banyak pembohongan dan fitnah, boleh caya ke ni?.
    Pembohongan black out pun tak minta maaf lagi. Wakil dap sendiri mengaku tiada blackout pada malam itu.
    Cukup cukup lah tu.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari