boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, November 19, 2009

Krisis PAS Kelantan - Tiada Kenyataan Akhbar dari TGNA Hari ini..

Salam Sejahtera...

Petang semalam MB Kelantan Datuk Nik Aziz ingin bertemu dengan Kickdefella, lalu dimaklumkan kepada Setpol beliau Anuar Bakri Haron, oleh kerana tak dapat dihubungi Setpol meminta bantuan Exco Datuk Husam, namun yang TGNA dapat dari Datuk Husam, Kickdeffela tidak dapat dihubungi.

Selepas itu kejadian itu, Kickdefella merasa tertekan dan risau apabila TGNA ingin menemuinya, maka keluarlah cerita dari Blog Kickedeffla yang TGNA mengarahkan menantunya Ariffahmi meletakan jawatan dari CEO PMBK.

Maka selepas itu tersebarlah berita kononnya YB Mohammad Zaki Ibrahim ADUN Kelaboran mengatakan pada pagi ini TGNA akan mengadakan Sidang Akhbar mengenai isu perletakan jawatan tersebut.

Sebentar tadi Pejabat Menteri Besar telah menafikan adanya Sidang Akhbar hari ini, dan YB Mohammad Zaki pun juga menafikan yang ia mengatakan adanya sidang akhbar itu.

Jadi di sini, siapakah yang berbohong, Kickdefella ka berbohong, atau YB Zaki!!!

2 comments:

 1. Syiekh
  Orang munafik zaman rasulullah dulu duduk sekeliling rasul. Bila solat, dia le saf depan. Bila dengar kuliah, dia depan TG. Tapi niatnya lain.
  Bila TG mengajar berjimat, dia boros. Bila TG cuma suruh orang kurangkan pergi ke Mekah dan banyak membantu masyrakat setempat, dia cari sponsor utk TG ke mekah. Bila TG dah berjanji dengan pengundi, dia cuba batalkan perjanjian TG.
  Itu adalah tanda-tanda munafik. Saynotomunafiqeen buta benda macam tu. Patutnya tukan nama jadi sayyestomunafiqeen!

  ReplyDelete
 2. TG pon dah pndai mnipu...xmnagku nurdin msponsor die...sapa mat sabu nurdin awng?dlu driver mat sabu kini owng kaya baru..xplu blajar tnggi2... dapat kwasan balak sebab kroni n proksi...latest dpt psng billboard sluruh klate anugerah TG...wah kwat sungguh kroni kekoh duit rakyat ni

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari