boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, November 30, 2009

Tahniah.. TGNA Tak kan Letak Jawatan..

Salam Sejahtera...

Terasa lega hati aku, bila TGNA menjawab dengan pukolan smash...

“Mahathir jadi Perdana Menteri 22 tahun, Taib Mahmud, Ketua Menteri Sabah lebih lama dari Mahathir. Malah Rasulullah dulu meneruskan perjuangannya hingga ke akhir hayat.

“Inikan saya belum sampai 20 tahun, masih terlalu kecil,” tegas beliau di samping turut mengakui Kelantan tidak ketandusan tokoh daripada golongan pelapis bakal menggantinya apabila beliau mengundur diri. Selanjutnya baca DISINI


Hairan bin ajaib...., Sewaktu kes PMBK, ramai pimpinan turun pi Kota Bharu, tolong selesaikan kes PMBK, tetapi kes Selangor tak tau apa cerita..., bila TGNA kata rancangan nak jatuhkan beliau adalah rancangan Kolonel Mat, Ketua Dewan Ulama pulak berkata dakwaan TGNA diragui... Apa cerita ni... apa yang nak diragui...

Aku pun tak faham kenapa apabila TGNA menerima tekanan daripada UMNO dan musuh-musuhnya banyak pihak dalam PAS sendiri berdiam diri, kenapa jadi begini!!!!

Apakah kerana masaalah dalaman Kelantan TGNA boleh selesai dengan kebijaksanaannya ... Harapan aku TGNA dapat menyelesaikan dengan bijak.. Aku hanya mampu berdoa buat Tok Guru, moga-moga Allah memberi kekuatan buat Tok Guru untuk mentadbir Kelantan.


Mampos UMNO... Ameen.

6 comments:

 1. kolonel mat tu bahasa kampung.. bahasa yg senag difahami..kang sebut task force 2010 tergeliat lidah org kampung nyebutnya... hehe.. - Neo

  ReplyDelete
 2. Salam sdr.

  Kepada yang mahu TGNA bersara, sila tunjukkan siapakah di antara pemimpin PAS yang ada hari setanding dalam segala hal dengan TGNA?

  Jawapan TGNA membuatkan ada manusia yang kemponan.

  ReplyDelete
 3. Salam..dari tulisan tuan MM, saya rasa la..dalam PAS ni hanya TGNA sahaja yang Tuan sokong..org lain salah belaka..Ingatlah tuan..PAS ini satu jamah..bukan individu..yang tuan dok ambik cerita dari blog musuh tu buat apa..heran sungguh aku..

  kalajengking09

  ReplyDelete
 4. haluuuuuuuuuuuuu

  bro MM

  kolonel mat tu adakah termasuk kolonel mat iraq...??

  ReplyDelete
 5. haluuuuuuuuuuuuu

  bro MM

  kolonel mat tu adakah termasuk kolonel mat iraq...??

  ReplyDelete
 6. hidup islam mampos umno serta konco busuknya dan terkini termasuk pi jahanam pm 1malaysia

  ameeeeennnn

  itu je

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari