boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, April 28, 2011

Bodo-bodoh cerdik mengenakan si Bangang...

Salam Sejahtera,

Walau macam mana jahat sekali pun umat Melayu Islam, kekadang tu masih lagi takut akan hukuman Allah, walaupun sebelum cakap berdegar-degar....

Jadi nak mengelak diri dari kena laknat dari Allah, maka dipekenakan si bahlol wal bangang muallaf Siam, he he nasib ko... boleh pula main wakil-wakil... hukum kaedah mana depa pakai,,, ijtihad dari Ostad Kazim kut....

Rahim wakilkan Eskay sumpah laknat bagi semua
Jimadie Shah Othman
Apr 28, 11
3:12pm
Ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah bersedia bersumpah laknat dalam majlis bersama Datuk Seri Anwar Ibrahim bahawa ketua pembangkang merupakan pelaku dalam video seks yang didedahkannya.

Shazryl berharap dapat bersama-sama melakukan sumpah itu di Masjid Amru Al-As Bandar Baru Sentul di Sentul selepas solat Jumaat esok.

"Saya juga mempelawa semua pihak yang meragui kebenaran ini untuk turut hadir menyaksikan upacara tersebut," katanya.

NONEBagaimanapun, belum pasti sama ada dua lagi anggota Datuk T - bekas ketua menteri Melaka Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik dan bekas bendahari Pertubuhan Pribumi Perkasa Negara (PERKASA) Datuk Shuib Lazim - akan turut serta mengambil tindakan sama.

"Kalau diperlukan (mereka bersumpah), kenapa tidak?" kata Shazryl Eskay ketika ditanya sama ada Abdul Rahim dan Shuib akan turut bersumpah.

Rahim yang turut hadir dalam sidang media di sebuah hotel di Kuala Lumpur bersama Shuib bagaimanapun menyampuk:

"Eskay (bersumpah) wakili semualah."

'Atas nama Allah, Rasulullah'

Menurut Shazryl Eskay lagi, tindakannya esok bergantung kepada pandangan tokoh agama yang akan menyaksikannya.

Beliau bagaimanapun enggan menamakan pihak berkenaan.

Shazryl Eskay juga bersumpah, tindakannya menayangkan video seks itu bukan fitnah bagi memenuhi kepentingan peribadi atau pihak-pihak tertentu.

"Demi Allah yang maha mengetahui, tindakan yang kami (Datuk T) ambil ini semata-mata bertujuan menzahirkan kebenaram dan bukan sekali-kali memfitnah atau bagi memenuhi kepentingan pihak-pihak tertentu atau kepentingan peribadi kami sendiri," katanya.

Beliau yang mengakui mengenali Anwar secara peribadi juga berkata, "atas nama Allah, Rasulullah, rakyat dan anak cucu kita", beliau dan rakan-rakannya bertangungjawab sepenuhnya atas pendedahan itu.

VIDEO | 2.23 min

2 comments:

  1. haramjadah punya tambi kecik, bole dok pas2 plak sumpah. nampak sgt tambi kecik tarak teloq...dayussssss
    toron ank dara org pandai. yg tu ja tera.

    ReplyDelete
  2. pasai dia tau islam eskay dah expayet.aku rasa matloh siam ni tak pernah renew dia punya islam sejak dia masuk sampai la ni .tulaaa rahim berani wakil kat dia.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari