boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, January 2, 2012

Panas - Jurulatih Bola M Karathu pun dah tak percaya kat UMNO..

Satu pengiktirafan dari kaum bukan Islam terhadap kerajaan Islam PAS Negeri Kelantan...
klik pada gambar untuk lebih jelas.
sedang berada di JKR10, menerima kunjung hormat Datuk M. Karathu dan facebookers group UMNO TumPAS. {Gambar : Datuk M Karathu menyerahkan beberapa medal milik peribadinya kepada YAB Tuan Guru Menteri Besar untuk disimpan di Muzium Negeri Kelantan. Antara medal yang diserahkan ialah medal Piala Sumbangsih 2011, Piala Juara Liga 2011 dan Naib Juara Piala FA 2011}

M Karathu ini orang negeri Perak, mula dikenali sebagai coach bola pun dari team Kelab India Kinta (KIA),, tup-tup hasil peribadinya pi bagi kat Nik Aziz... hairan bin ajaib,,, kenapalah tak bagi Kat Zambry.... kalau pi bagi kat Zambry sure lepas ni boleh jadi calon winable candidade...







11 comments:

  1. Buat apa serahkan Medal kepada Zambry METTALIC? Dia bukan tahu nak simpan dalam muzium Taiping. Paling bijak dia bolih buat, hantar ke ZOO Taiping.Ini dia warisan UmporNO, keturunan Mamak Mandly.

    ReplyDelete
  2. seorang jurulatih tahu yang mana intan dan yang mana kaca.kau fikirlah

    ReplyDelete
  3. Pakcu Rantau PanjangJanuary 2, 2012 at 9:51 PM

    Kalaulah sekadar memberi medal yang menjadi simpanan peribadi itu menjadi alasan untuk sesama kita menjadi asbab untuk saling mencaci dan merendahkan martbat saudara seagama hingga keparas memberi ke Zoo adalah sesuatu yang menyedihkan......betapa jauhnya hilang kasih sayang dan tipisnya pandangan agama.

    ReplyDelete
  4. Kita hendak mengajak orang datang kerumah kita apa kita mesti buat cuba sama-sama kita fikir sebagai orang yang beriman dan takut akan perentah Allah yang maha berkuasa bukannya ahli plitik yang gila kuasa

    ReplyDelete
  5. puak pas dah abeh modal kot...dah la tak mampu buat apa apa utk kemajuan sukan kelantan...now nak claim lagi....cepat cepat la PRU 13...tak sabar nak tengok kerajaan PAS bungkus...dah bosan 22 tahun srupo tu gak...

    ReplyDelete
  6. setuju dgn Pakcu Rantau Panjang namun elok la juga difikirkan kenapa tindakan mencaci & merendahkan martabat itu berlaku.

    drp Pemuda Ampang.

    ReplyDelete
  7. jika boleh amek lah Kelate PRU-13 nie ....kawe tggu dan lihat.

    ReplyDelete
  8. aku islam bangsa melayuJanuary 3, 2012 at 8:24 PM

    anon 1;10AM
    KAU DAH SELIDIK KE TIADA KEMAJUAN SUKA KELANTAN...KAU TAHU NAK HENTAM SAJA TANPA FAKTA..BODOH SERUPO LEMBU SHAHRIZAT JUGAK

    ReplyDelete
  9. pegi nasihat umno dulu,ape yang diorang wat kat DSAI!!!tu org kapir ke islam DSAI tu???tak payah la bercakap pasal mencaci merendah martabat bagai,kalau orang yang lebih patut dinasihatkan pun kita tak nasihat.hakptuihhh!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. pas abis modal? kahkah xsoh dok koya la nk amik klate dr klate, ore klate tau la staro mano... insyaAllah

    ReplyDelete
  11. Macam ni la orang melayu berpolitik...pasal parti sanggup berpecah-belah...bangsa lain x macam kita pun...

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari