boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Tuesday, January 17, 2012

Tak Berapa cerdik dan Pengampu - Itu yang ada dalam blogger UMNO..

Kalau ikutkan perasaan, nak gelak guling-guling dan padan muka hangpa,, tetapi kekadang timbul rasa kesian,, kenapalah Allah S.W.T memilih mereka jadi begini,, nak kata bodoh memang mereka bukan bodoh, kalau bodoh mana mungkin boleh jadi blogger, cuma yang sebenarnya tak dapat hidayah dari Allah, itulah rasanya....

Cuba kita sama-sama perhatikan apa keluhan dari blogger UMNO di bawah ini ...


Tak payahlah aku hurai satu persatu apa yang tertulis diatas tu.... Cuma apa yang aku simpolkan, kesemua yang kita perjuangkan itu adalah menepati dengan kehendak semasa dan sesuai ditempatnya....

Kemudian ada lagi sedikit tambahan yang mereka tak puas hati dengan isu-isu terkini...

ISU YANG DISENTUH RAMAI BLOGGERS PRO..

Isu dakwat kekal.Isu penggunaan dakwat kekal ini ramai ditentang oleh bloggers dengan hujah hujah yang menasabah sehinggakan ada sahabat yang bersusah payah mengeluarkan video untuk membuktikan yang dakwat kekal ini tidaklah sekekal mana pun.Tapi apa jadi?Atas nasihat minoriti pihak Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia bersetuju untuk menggunakan nya untuk PRU 13.Kenapa kami bloggers yang menentang tidak diberikan 'sampel' untuk di uji sejauh mana kekalnya dakwat kekal ini?Kerana tindakan menurut kata'minoriti bising' ini,kami bloggers pro dimalukan oleh kerajaan.

Isu kes Liwat II.Setelah bertahun tahun mempertahankanMANGSA akhirnya KAMI semua dikecewakan dengan'penghakiman teknikal' oleh YA Tuan Hakim.Walaupun terasa amat kecewa tapi KAMI akan tambah kecewa lagi jika kes iniGAGAL atau TIDAK dirayu oleh pihak PENDAKWA selepas tempuh 14 hari yang diberi oleh makamah.


Apa yang boleh aku ibaratkan,, mereka ini umpama robot,, (nak kata anjing suruhan tak patut sangat) apa yang pemimpin UMNo buat semua betui, semua sokong, tak kira halal haram, tak ambik kisah yang rakyat diluar sana boleh memikir.....

Jadi apakah yang boleh aku nak kata.... Pembodek atau pengampu buat blogger UMNO..... kut mana mereka ni fikirkan.... RM..... Ringgit Malaysia atau Rosmah Mansur.....2 comments:

  1. Kita sokong Gay Seks bebas Lesbian..hidup Anwar!!..

    ReplyDelete
  2. Macam cerita 'Pakaian Baru Maharaja', kerana terlalu banyak sangat pengampu dan pembodek, akhirnya Maharaja bertelanjang sebab tidak mendapat hakikat sebenar.

    Samalah macam UMNO, pembodek dan pengampu menyebabkan UMNO rosak. Kelemahan disembunyikan oleh para pembodek dan pengampu menyebabkan UMNO bakal ditelanjangkan. Belum PRU pun dah ada Ketua Wanita dah bersedia nak bertelanjang. Samalah macam Si Maharaja tu.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari