boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, January 16, 2012

Presiden PAS di analoji sebagai 'badak tuli yang tidur di lebuh raya'

Terhiris perasaan hati aku bila Tuan Presiden parti di perkatakan sedemikian oleh penulis yang yang bukan Ahli PAS tetapi hidup dengan menulis dengan menggunakan keistimewaan yang ada pada PAS....

Sedihnya keadaan jadi sebaliknya. Pas tidak gentar dan merasakan bayangan itu satu keadaan menjadikan Pas serba salah. Pas mengambil keputusan tidak popular dan berisiko tinggi, Pas pecat Hasan Ali. Di sinilah saya mengira 'badak tuli yang tidur di lebuh raya' yang saya anologikan kepada presiden Pas telah bangun dan menunjukkan powernya. Tahniah Abdul Hadi. Tindakan ke atas Hasan itu meletakkan Hadi seorang presiden yang ada tahap kesabarannya dan tidak selamanya boleh diperendahkan.

Baca seterusnya di ulasan-pedih.

Bagi aku penulis ni tak ada pendirian,,, sesiapa yang masih ingat bagaimana sikapnya sebelum muktamar PAS tahun 2009 di Shah Alam, betapa berkarat dan hangitnya ia menyokong team kerajaan perpaduang.... Bila team perpaduan dah bungkus dah tak boleh nak cari makan dengan menyokong perpaduang, ia beralih arah dan menikam balik..... macam ni punya manusia pun ada...2 comments:

  1. Specis Parasit juga dia tu... ego nya macam hassan ali juga... bangga dengan kata diri hebat pun macam hassan ali. Model sama tetapi siri nya sahaja berbeza.

    ReplyDelete
  2. betul tu MSO ni jenis cari makan punya orang. dulu dok tikam Husam, sokong UG dan macam2...

    dia tengok angin jugak ni... takut soru miss..

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari