boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Saturday, September 1, 2012

KM Lim Guan Eng pun tak reti juga sama dengan Najib...

Tengok macam senang... memang senang,, tetapi bila dah buat buat baru tahu.... , 



Najib dok persaan...., 



, LiM Guan Eng dengan kuncu-kuncunya pun sama juga....



moral of the story... pihak yang mengendali program ni yang paling bodo.... , 

7 comments:

  1. tak lah...mmg guan eng bodoh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib pun bodo jugak

      Delete
    2. Najib pun bodo jugak

      Delete
    3. Dia orang tak erti bercorak gut...

      Delete
  2. bodoh2 dia pun boleh jd CM penang..Hang yang cerdik sangat tu dok jd taraf pengomen 'anon' dlm blog orang ja.... macam aku gak....apa barang....

    ReplyDelete
  3. Sama2 bangang yg komen termasuk aku pun same bangang. Manjang Kena tipu. Aku tgk pemimpin sumer Kaya raya, rakyat hidup Susah. Yg kita bangang support pemimpin babi buta.

    ReplyDelete
  4. najib tak ikut OSHE/NIOSH..buat kerja tanpa memikirkan aspek keselamatan.helmet mana?? glove tadak dlm senarai OSHE/NIOSH tapi tak tahu la lps baca ni org OSHE update serta-merta.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari