boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, November 17, 2011

Pecah muka - gambar-gambar staf gores & menang kena belasah..

Kadang-kadang terfikir dikepala otak,,, Undang-undang yang ada di Malaysia ni tak berapa sesuai nak dipakai,,, ada waktu dan ketikanya undang-undang cowboy (bukan lembu NFC) patut diparktikkan... baru ada akai....

Sumber Gambar = minaq-jinggo.


Dan cara sebegini pun aku rasa elok juga dipraktikkan kepada pengacau-pengacau yang dok buat huru hara bila ada sesuatu ceramah,,,,terkini di Pasir Gudang Johor... Di sini baru ada ruangan kebebasan,, sama-sama bebas... ada berani lagi ka....6 comments:

 1. haha setuju bro....projek gores ni adalah projek duit tepi MCA,baru ada akai.

  ReplyDelete
 2. Kalau pihak berkuasa yg bertanggung jawab buat pekak saja bila aduan dibuat, eloklah "we take the laws into our own hands" .Baru padan dgn muka puak-puak penipu dan pengacau nih..!

  ReplyDelete
 3. Ah Long pun kena belasah juga.

  ReplyDelete
 4. Negara kita ni memang dah mencapai tahap sepatutnya bertindak begini sebab ada polis pun macam babi bodoh jerr, pastu perangai pun sama macam penyangak dan perompak. Ada hakim pun macam lembu NFC jer.

  ReplyDelete
 5. sama juga dengan parti politik dan penyokong parti islam yang ada sekarang, asyik dok sokong psrti DAP harbi je,,, sama je dengan babi babi ni ,,kan kan kan kan

  ReplyDelete
 6. UMNO lagi celaka sokong Yahudi APCO..lagi BUDUS dari Anon 7:07 PM...BArua UMNO laknatullah.

  ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari