boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, November 7, 2011

Tu dia, gambar Zambry a/l Kadiaq baru nampak di Mekah..

Dalam siaran media akhbar atau berita TV, Nama Zambry a/l kadiaq dicerita, namun gambar-gambarnya tak berapa diperbesar-besarkan,, aku cuma nampak gambar Zambry hanya sekali keluar dalam TV, tu pun duduk kat baris belakang sewaktu Najib buat ucapan Selamat Hari Raya sewaktu mereka tengah berwukuf,, itu sahaja.....

manakala gambar-gambar dari sumber laman blog Haji1432 langsung tak kelihatan,,, asyik-asyik muka Najib, Jamik Khair dan pelakon Azeez Mamak,, mungkin Azeez Mamak dah potong trip Zambry a/l Kadiaq agak,,,
Sehinggalah hari ini bila aku buka laman Perak Today barulah ternampak sikit gambar Zambry tengah dok berdoa,,, tu pun ter kebelakang..

Apa cerita ni editor Perak Today, Taipingmali,, makan elaun buta nampaknya,,, tak tolong langsung boss dia......

Kesian Zambry,,, harap-harap ini adalah kali terakhir buat Zambry dalam politik UMNO... kesian kat hang Zambry...




Mereka berdo,, itu yang nak dipaparkan di Perak Today,,, apa aku nak risaukan,,, dulu zaman Jahiliyah dulu pun Abu Jahal, Abu Lahab pun berdoa di sini juga, dihadapan kaabah... tak ada masaalah...pun...berdoalah....

Kalau balik besok masih nak buat PRU 13, guna pakai undi POS, guna pendatang Indon dan Myanmar bagi mykad, tak mau guna dakwat kekal, tak mau ikut saranan dan cadangan BERSIH 2.0, maka sesia doa itu,,, sesialah haji itu... hanya dapat dipertontonkan acara lakonan fardhu haji kepada rakyat Malaysia,,,


.

4 comments:

  1. Xbaek weh kutuk2 orang gini..

    ReplyDelete
  2. mak ii.. x bek nak wat2 cter cengitu,..ngat allah ok! peace..

    ReplyDelete
  3. blogger ni bukan islam kan???? :D

    ReplyDelete
  4. Najib doakan Nik Aziz di panjangkan umur..diampun kan dosa dosa pemimpin pas dan ahli2 pas ..Amin

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari