boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, March 16, 2014

Jom lihat kehebatan seorang pegawaai muda tentera darat ...

Adoi,, dalam suasana negara yang tengah kelam kabut, timbul pulak cerita bagaimana seorang pegawai muda tentera dalam video ni.. 




Dipos oleh TF Crew.


Tak tau nak cakap bagaimana sikap manusia-manusia sekarang.... susah nak diterjemahkan... kalau beginilah.. adui.. sakit juga siapa yang jadi anak buah (anggota bawahannya)...





9 comments:

  1. tgh la sapa menteri dia...komidi...kahkahkah

    ReplyDelete
  2. yg ni lagi hebat.. x payah pakai stering lock.. dia pakai crocodile lock je..
    http://www.youtube.com/watch?v=uk5Yx7ORyb8

    ReplyDelete
  3. buat malu askar...bw besi nk gempar konon..skit pn org x takut..harap ke misai je tebal....aww aww

    ReplyDelete
  4. Bikin malu perkhidmatan saja. Dunia dah kelam - kabut hasil tarbiah UMNO terlaknat.....

    ReplyDelete
  5. astagfirullahhalazim, bawa mengucap.. dah eksiden ke belum

    ReplyDelete
  6. Tentera ada disiplin tersendiri, gunakan disiplin itu dlm ketenteraan shj. Dikalangan orang awam ada juga disiplinnya juga. Jangan amalkan disiplin tentera kpd orang awam, ketika tentera berada dikalangan orang awam. Contohnya peraturan jalan raya adalah pemakaian untuk orang awam, sekiranya tentera menggunakan jalan raya ia tertakluk kpd disiplin orang awam. Gaji dan elaun tentera juga dibayar dari wang cukai orang awam. Setelah bersara kelak, bekas tentera akan menjadi orang awam.

    ReplyDelete
  7. tentera patut ambil tindakan disiplin keatas pegawai muda ni. buat malu tentera dan buat malu malaysia je.

    ReplyDelete
  8. Tgk dulu siapa yang x goyang dengan askar tu...jgn tengok 1 side sja...dia ada 35 saman berjumlah almost 10K...so pada aku dia seorg wreckless driver...lu org bleh cek...860129465221 Abdul hadi bin ismail yatim

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari