boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, March 31, 2014

Jom tengok bagaimana menteri umno ajak rakyat tangani kos sara hidup..

Hangpa tengok sendirilah bagaimana standard seorang menteri umno yang sebelum ni pun keluar kenyataan macam-macam bila isu kenaikan harga barang...


Yang ini kut ayam seringgit,, siapa mau,, tatak sombong wooo..






9 comments:

  1. menteri otak lembu

    ReplyDelete
  2. Kerpen ni suka buat kenyataan yg cuba memperbodohkan rakyat.

    ReplyDelete
  3. Dah lah tak cerdik nak pebodo orang, kalau belajo sampai U rugi saja duit mak bapak. jual bendang dan kebun.

    ReplyDelete
  4. Orang tuo ni dah nyanyuk. Hantar balik ke Kualo Pilah suruh dio motong gotah, baru dio tau betapo beruntungnyo jadi orang kampong/ petani di Malaysia ni.

    ReplyDelete
  5. Dia ni mn prnh berbelanja kt pasar..tunjuk muka dpn kamera kt pasar ade le sbb tu bangang tak abis2..ayam singgit??tny najib jgn tny dia ni buat nyakit hati je..

    ReplyDelete
  6. Takdak gaya macam menteri pun....
    otak hem... lagi le terok....
    Klau jual obat lancau pacak kuat macam ada gaya...... atau pun jadi bomoh tikar terbang ok juga..

    ReplyDelete
  7. bila komplen dituduh menentang kerajaan...bila diam dituduh sokong naik rege barang pulak...gampang punya menteri...kahkahkah

    ReplyDelete
  8. Salam. Ini ada 1 website yang terbukti memberikan pulangan yg lumayan hanya dengan cara klik pada iklan2 yang disiarkan. Jom daftar sekarang pada link ini : http://www.clixsense.com/?6344221 free je, tak perlu modal. Lepas daftar, teruslah klik pada iklan2 yg disediakan. Lepas klik iklan, akan keluar 5 gambar iaitu 4 ekor anjing dan 1 ekor kucing. Cuma klik pada gambar kucing sahaja. Lebih banyak anda klik, lebih banyak la duit yang masuk pada akaun anda. Untuk lebih berkesan, ajak kawan ramai2 sertai website ni. Saya dah cuba, InsyaAllah tiada penipuan. Jom klik! http://www.clixsense.com/?6344221.
    Ataupun cuba link ini: http://www.neobux.com/m/v/?rh=706970616862657A Daftar free. Mudah je. InsyaAllah menjadi.

    ReplyDelete
  9. Salam. Ini ada satu website utk sesiapa yg suka jwb soalan2 survey. Bukan survey free je tau.. Tapi kita akan dibayar utk setiap soalan survey yg kita jawab. Alaa bukannya susah pon nak jawab soalan survey ni kan? Lagi banyak survey yg kita jawab, lagi banyak la kita duit yg akan kita dapat. Ada survey yang menawarkan sampai RM7.00. Saya dah cuba, dan dah dapat RM10 dah pun. RM10 je la, sebab saya jarang online. Kalau rajin, mesti lg byk dapat. Daftar free je.. Jom try ke link ini:
    http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2321921

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari