boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Wednesday, March 19, 2014

Jom tengok Ketua Puteri Umno Arau yang ditangkap khalwat..

Umno dengan maksiat tak dapat dipisahkan... itulah realitinya... itu yang kena tangkap,, yang terlepas bebas berbuat maksiat seperti pemimpin atasan mereka lagi banyak..




Dah tak ada perasaan malu dah... selenga ajakan...

8 comments:

  1. umno mana ada malu. kes ni boleh beres

    ReplyDelete
  2. bro MM, khababrnya Haron Din akan mengetuai misi mencari MH370 bersama Ibrahim!! fuh!! musti power!!

    ReplyDelete
  3. Teringat kes mat sabu, badrol amin dan stopa...apa nk dihairankn yg dikata prjuangkn
    Islam pun hancuss...cuma bezanya didlm parti kita alasan popular ini FITNAH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah. Ada bukti video pun hadi boleh kata benda tu besi. Tak boleh jadi bukti. Kah kah kah. Sendiri semua betul. Lain worang semua salah.

      Delete
    2. Ditangkap on the spot berbeza dgn bukti video yg boleh dicipta dan dilakonkan oleh orang lain, setelah dirubah wajah menyerupai dgn orang yg hendak difitnah.

      Delete
    3. Ada cop ke dahu mereka tulisan UMNO. Sekadar print screen komeneh gopeng, sesiapa pun boleh tulis. Kenapa suka buat Fitnah?

      Delete
  4. Dah tahu hukuman khalwat dan orang glamour pulak apa pasal tak pakai otak , sempadan Thai bukan jauh sangat . Pi sana tutuh siang malam pun tak dak orang kacau........ha ha pada muka

    ReplyDelete
  5. UMNO mane Ade fitnah yer dak. baik pemimpin dier gitu jugak penyokongnyer. BANGANG. KALU DAH BEBAL TUH NAK WAT CAMNE.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari