boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, March 23, 2014

PKR Kajang - Apa lagi cina mau - BN kalah Umno nak ambik peluang!

Ha ha ha memang ini yang umno mahu pun,, biar calon MCA Chow Mei Fun kalah,, hangpa tak percaya...




Walaupun calon telah diUMNOkan,,, namun tetap tak mendapat perhatian... 


Terdapat  strategi sulit aku rasa,, umno da mula tikam kawan...

Ha ha ha ini buktinya...



Ha ha ha macam umno yang bertanding.... umno yang sedar ... mca buat nohen aja....

Begitu juga dalam PR pun,,, lebih kurang macam tu juga... nak cerita pun errhmmm,, kang ada pulak yang terasa hati,, faham-faham ajalah,,, asyik kerusi ni parti kami punya....  tetapi kalau tak tegur depa punya perasaan,,, adoi.... sakit....

9 comments:

  1. PESANAN DRPD ORG UMNO: apa lagi Melayu mahu hah..?? Chew Mei fun dah dimelayukan.. maseh x boleh menang di Kajang yang majoriti Melayu.. apa lagi Melayu mahu??? keh keh keh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi Cina mau......dah korang kutuk Cina pastu korang pilih Cina jadi calun.....huh aku pun tak fahamlah kalau orang Cina beri gak undi kat ko lah UMNO...................

      Delete
    2. Jika melayu umno jer yg bertungkus lumus sedangkan mca buat nohen jer...makna nya sahih ler mca adalah tuan pada umno.makna nya lagi umno yg bertungkus lumus tu standard ler...jadi pencacai barua cina mca.tu dia dalam dok hingaq satu donia aper lagi cina mau dan boikot cina,rupa rupa nya melayu umno tersangat ler sangap hingga sanggup jadi barua cina.elok ler tu.buat melayu umno...elok hangpa semua jadi hamba tebusan dan balaci barua cina mca.kih.kih.kih.dalam bodoh nya melayu umno terserlah kebangangan nya.Wooooooo

      Delete
  2. Apa lagi melayu mahu??? Melayu, cina, india dan lain2 kaum di Malaysia mahu BN dikuburkan. BN ni buat menyusahkan rakyat dan negara shj.

    ReplyDelete
  3. Udah le UMNO berkokok ke hulu ke hilir kononnya parti kome yang islamik, terbaik pembela rakyat jelata tetapi pembela perut kome, anak bini, kroni. Udah le tu .... orang yang celik hatinya akan nampak ekor kome penuh bergelumang dengan taik... Kome boleh le tipu orang-orang Melayu tua, pemuda yang boleh dicucuk hidung yang tidak pernah waras berfikir, dan lain-lain lagi kaum Melayu yang tidak panjang akalnya.

    ReplyDelete
  4. anti-LGBT & DajjalMarch 24, 2014 at 9:57 AM

    Mujoqlah geng2 P'Gay'R ni menang. Kalau depa kalah, habih berkeriau satu Kajang dok tuduh gomen tipu, SPR tipu, pakai 40,000 undi Banggala, pakai 20,000 undi Nepal. Cikgu Fart dan Bang Non Al-Juburi mulalah keluaq pelbagai teori konspirasi.....adoi...fening, fening. Mujoqlah depa menang....alhamdulillah. Allah SWT sayang lagi kat Bumi Melaya ni.

    Jadi sekarang ni Bang Non Al-Juburi Wal-Liwati Ad-Dajal boleh bersiap2 nak pi holiday kat Resort Bamboo River. Silap haribulan kalau Federal court tukaq decision Appeal Court, Jijah Sepet pun tender lah resignation ADUN Kajang.....so, here we go again. Yang jadi mangsa nya pengundi Kajang....kahkahkahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg SPR tipu pon...tapi disebabkan Allah takdirkan MH370 terhempas...umno x sempat TABUR DUIT utk pengundi hantu...semua duit dah TENGELAM ke laut cina selatan, seelat melaka dan lautan hindi....kalo x...mmg kajang lebuh ke calon CINA BUKIT SAMSENG PORNSTAR MCA ...kahkahkah

      umno merancang Allah juga merancang...rancangan Allah yg TERBAIK...

      bulan 5 ni harga minyak akan naik lagi...sebab nak cover kos SAR tajaan umno yg bangang dan bodoh...dah tahu x ada kat laut cina selatan...pegi cari gak...dah tahu berpatah balik...x nak hantar fighter g pintas...

      Delete
  5. Mujuqlah sirul terlepas atau mujuqlqh altonyaseribu kena bom hancyoq leboq..
    Kalau tidak beranak anak haram sorang lagi..
    atau najibol panas pungkoq nak kena naik cort
    Kes bunuh. Seorang ketua nak kena hukum gantung sampai mati... heeeeee.. takuuuuuut.

    ReplyDelete
  6. saman TGHF dah selesai ke belum MM? pegi mintak sedekah cepat...kahkahkah

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari