boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, March 22, 2012

Gambar Ahli Parlimen Wanita berfacebook..Siapa dia.

Ni yang aku meluat,,, kepercayaan yang diberikan rakyat telah disalah guna oleh segelintir ahli Parlimen,, tak kiralah dari parti mana sekali....


Sepatutnya kemudahan yang disediakan oleh Parlimen digunakan pada tempatnya,,, ini berfacebook pulak,,, siapa mangkok ni.... KLPos tolong sahkan siapa Ahli Parlimen ni....







6 comments:

  1. apala kau ni, itu hannah yeoh adun dap subang yg aku.dia update twitter dan FB dia unutk rakyat salah ke? FYI dia dianatara adun yg terbaik di selangor, aku amat yakin di PRU akan datang dia akan menag dgn majoriti yg lebih besar di subang malah hwa beng calon mca yg lawan dia pun skg menyokong dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dewan tegah berehat kotttt

      Delete
  2. YB Hannah Yeoh xsilap ni..dari DAP (Ahli Dewan Negeri Subang Jaya) dia ADUN bukan MP

    ReplyDelete
  3. apa masalah dia??? laaa ni CEO ke KSU di dalam meeting memang dok layan facebook na update mana-mana yg urgent

    ReplyDelete
  4. salam tuan.. kerusi kat tepi2 nampak kosong je tu.. mungkin dewan berehat.. - Neo

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari