boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Saturday, March 17, 2012

Beruntungnya AHLI UMNO - Boleh lepas bayar TOL..


Beruntunglah ahli UMNO - lihat sendiri...... di bawah...



Ahli MCA boleh dapat ka.... MIC .. yellek....



6 comments:

  1. malam ni jugak aku isi borang amno tp sbb nak dpt tol free je la..haha. nk beli daging nfc pn boleh, tunjuk je kad dpt free..

    ReplyDelete
  2. putrajaya tolong top-up kan ke kad gampang tu?

    ReplyDelete
  3. Beruntunglah ahli UMNO-Bolehlepas bayar Tol. ...? Bukan ahli UMNO je... Semua rakyat Malaysia pun boleh, kalau ada TOUCH n GO sign pada kad tersebut. dan yang paling PENTING ada KREDiT.... Tak kan ini pun spin wahai LK STN(L) (B). Wat malu Navy pencen je. Cuba lah wat crite yg elok ckit....

    ReplyDelete
  4. Dgr cite jd navy tp xnk naik kapal. Apa cer? Hehe

    ReplyDelete
  5. terima kasihlah promote blog gua...hehe

    ReplyDelete
  6. MyTentera pun bole guna jugak, janji ada kredit... :)

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari