boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Wednesday, March 27, 2013

LIMA 2013 - Tentera Udara Diraja Malaysia di hina!..

Bagi aku pilot-pilot jet pejuang TUDM terpaksa mengutamakan nyawa mereka dari pertunjukkan aerobatik dengan menggunakan pesawat yang belum tentu 100% selamat dari sesuatu bencana...


Tetapi ada pihak tak kiralah dari belah mana pun memperlekehkan kebolehan pilot-pilot TUDM...


Baca sepenuhnya - Klik Sini

Kalau siapa yang kenal pengendali blog Suara PR boleh suruh dia pula bawa jet pejuang tu... ada berani...







5 comments:

  1. A'kum

    Blog suarapakatanrakyat ni adalah blog hantu, bukan mewakili PR
    Ada yang kata blog penyamar!

    ReplyDelete
  2. Pakatan rakyat lg mcm sial. Lbh sial dr babi yahudi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanya yahudi saja yang selalu anggap orang lain babi

      Delete
  3. Yahudi yang sememangnya kawan kepada puok2 umNO...babi samalah tu...hahahha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa ko ckp nie? Ko sapa,mak hang pun belum tentu hg dapat jaga nak kata kat org yahudi,kalau pak hg dari pakatan ke umno so what mean? Mentaliti rendah mu nie,bodoh nya

      Delete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari