boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Wednesday, February 13, 2013

Menteri wanita MCA Ng Yen Ten bakal dipersalahkan.... ?

Cantik,,, masing-masing dah terlebih bodek....nak tunjuk pandai buat kerja.... terlebih bodek,,, Najib tebal muka..... wakaka...




Apa yang aku duk nampak,,, menteri yang terlebih over Ah Soo dalam gambar bawah ni...


Dia ni memang lebih kreatif.....serba serbi.. menteri lain Koh Ksu Koon,, dia tu slow motion,,, jaga KPI aja tugasnya,,, lagi pun tak mungkin Ketua Pemuda Gerakan Pulau Pinang yang keluarkan kenyataan di atas nak blame Presiden partinya.... 

Pakat lawan lah hangpa.... senang rakyat nak perosok dalam lubang pada Pru 13 nanti...

Kesian Najib....malang bertimpa-timpa...dalam satu masa..





5 comments:

  1. macam tu la BN tadbir negara,
    tergesa2, nk untungkan diri sendiri,
    nk jadi tokey taknak jadi kuli,
    dtg org luar ko hadap juga perangai
    x sistematik dan tak ikut undang2
    dah kena malu sampai bulan 4 org duk ngata
    Pemimpin bn dimalukan bintang kpop...
    Hahaha..

    ReplyDelete
  2. peristiwa yang memalu bagi PM dan rakyat malaysia.satu dunia dah tahu.menteri berkenaan patut letak jawatan sebelum PRU.kalau nak bodek pun,patut-patut laaa.seterusnya,apa kejadahnya jemput psy dengan kos hampir 2juta?duit yang sebanyak itu lebih baik di gunakan untuk pembangunan atau didermakan pada rakyat yang lebih memerlukan.yes! i'm ready for PR

    ReplyDelete
  3. Nik aziz juga yg bagus, mana ada kes rasuah di kelantan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingatlah .....peristiwa ini sebagai petanda BN akan kalah teruk dlm pru13....rakyat dah bosan dgn perangai najib n rosmah...

      Delete
  4. Nik aziz mmg bagus

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari