boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Saturday, February 23, 2013

Najib tinggalkan bininya Rosmah di Terengganu...

Memang tak patut seorang suami meninggalkan bininya diatas sebab-sebab faktor teknikal dan kesihatan...



                                                                           
KUALA TERENGGANU, 23 Feb -- Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak melambai tangan kepada penduduk dan peniaga ketika menaiki beca semasa melawat Pasar Besar Kedai Payang di sini, hari ini.
Turut hadir isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor.
-- fotoBERNAMA (2013) HAKCIPTA TERPELIHARA
                 
Waktu ni kira Ok la,,, dia seorang .. beca tu pun tak jalan lagi.... 
Bila beca dah jalan,, bininya entah dimana,,, ish,ish,, takut agaknya,, tengok pengawal kiri kanan... Orang Ganu jahat-jahat belako ko..

Atau pun dia tak mau bawa Rosmah atas sebab lain.. sebab apa ya.. hangpa cari sendiri,, nanti hangpa kata aku mengumpat Rosmah pula... sendiri cari sendiri jawab ya... 

 




5 comments:

  1. MM pakcik beca tu dh bisik ngan najib tayar beca kurang angin sorang boleh ler. nego pnya nego last2 kak mah terpaksa beralah sebab najib kata ne program dia. jadi kak mah naik beca gak tapi ditarik ngan motor kapcai hihihi.

    ReplyDelete
  2. Ape kelas naik beca? - Rosmah Mansor @ RM

    ReplyDelete
  3. bukan tu saja,dia gi borong kat pasar payang sbb 5,5 teksi dah tunggu nak carry barang shopping dia?????hahaha

    ReplyDelete
  4. masa ni la ko nak duk rasa jam kat jalan,
    sebelom ni siap polis, bodyguard paksa org yg naik keta @ motor ke tepi. Dengan hon dan maki2 lagi.
    Mampos la pemimpin pilihanraya macam ko PRU ni.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari