boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, March 7, 2013

Edisi Kantoi.. Lihat gambar sebenar mayat tentera sulu dalam kubur..

Dalam pada aku duk tulis ebelum ni tak berapa nak percaya... tup-tup dah ada hamba Allah dapatkan gambar yang jelas.... Kantoi...


Gambar yang ditunjuk blurr..

gambar yang terkini...

Tentera sulu pakai comlete suit uniform ker...

Sumber gambar Klik Sini



36 comments:

  1. Satu lagi... tentera Suluk rasanye kurus2 sebab tak cukup makan dan selalu ke laut. YG gemok2 biasanye tentera mana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tentera utara Malaysia kita @militan dsb nya.

      Delete
    2. mayat yg lama terbiar mmg nampak gemuk sbb ianya mengembang dan lepas tu baru mereput.

      Delete
  2. http://www.google.com.my/imgres?um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1280&bih=681&tbm=isch&tbnid=Vwaj14XlvjTOAM:&imgrefurl=http://din.huluselangor.net/%3Fp%3D27808&docid=C7CmmGdDw-4IhM&imgurl=http://i1.wp.com/din.huluselangor.net/wp-content/uploads/2013/02/lahad-datu-pga.jpg&w=400&h=266&ei=Eno3UbrfBsrYrQeYzoHIBw&zoom=1&ved=1t:3588,r:15,s:0,i:131&iact=rc&dur=311&page=2&tbnh=183&tbnw=268&start=15&ndsp=21&tx=75&ty=95

    ReplyDelete
  3. macam polis malaysia aje bajunya

    ReplyDelete
  4. Kalau boleh dapat M16 dan pelbagai senjata serta boot, apesal tak boleh ada uniform? Standard issue - tak kan askar nak pakai baju warna warni yang boleh dilihat berbatu- batu? Nak kena tembak free- free

    ReplyDelete
  5. Itu la pasal..PENGGANAS? Dulu mula mula Drama ini berjalan, kata PENCEROBOH..! Pas tu PENGGANAS pakai baju PUTIH bila di tangkap??? Percaya Ke? PENGGANAS tidak akan pakai baju putih di mana keadaan persekitaran alam nya gelap dan kehijauan...alamat nya sangat mudah di kesan..Ye ke? Boleh percaya ke?

    ReplyDelete
  6. Kalu dua ekor menteri ni tak payah percaya la..

    ReplyDelete
  7. Tak buat cerita fitnah,, umpama tak dapat setiub buat Mat Fit - itulah ibarat MANJUNG MARI... kut mana pun mesti kena buat cerita fitnah,,, dah budayanya,, darah daging MANJUNG MARI...,MAMPUIIIIIIIH MANJONG MARI

    (hu hu LU PIKIR LA SENDIRI......................KHAAAAAAAAAAAAAAAK PTUUUIIIIH.....ambik ko

    ReplyDelete
  8. cuba peratikan mayat ke3 dari kanan....pengganas ada guna belt seluar camtu ke????

    ReplyDelete
  9. Laaa...tentera klu dah namanya p berperang,takkn nak kaki ayam tau selipr,mestilah pki seragam yg sesuai,org bodoh je nak pki batik ke medan perang,confirmlah kena shoot....klu dlm gmbar ni tentera kita,takkan lah tak tau ada angota yg hilang,tak mungkin kematian mereka di rahsiakn oleh kerajaan.....

    ReplyDelete
  10. Nasib baik ada gambonye. Bolehle nafas jap. Tapi tunggu dulu. Manenye beratus lagi penceroboh lain? Jangan nanti kita jumpe time berbaris nak ngundi udah ler...kih...kih.

    ReplyDelete
  11. AnonymousMarch 7, 2013 at 9:43 AM

    NAJIB KATA PENCEROBOH KO CAKAP TENTERA YANG MANA SATU BETUL NI..KALAU TENTERA PATUT XDE LA NAK RUNDING BAIKX2 SIAP BAGI MASA LAGI BERUNDUR...

    AnonymousMarch 7, 2013 at 2:02 AM

    DIORANG BUKAN TENTERA FILIPHINA YANG LENGKAP DENGAN SUT BAGAI...DIORANG HANYALA TENTERA GERILA YANG KEKURANGAN KELENGKAPAN DAN SENJATA SEPATUTNYA TIDAK AKAN MEMPUNYAI PAKAIAN LENGKAP UMPAMA ELIT FORCE...TENGOKLA TENTERA MORO...DARI PAKAIAN PUN DAH TAHU TENTERA MORO...INI DARI GAMBAR NAMPAK MACAM PAKAIAN POLIS MALAYSIA...KENAPA BANYAK SANGAT KERAGUAN SERUPA MACAM DEKAT SAUK...TAPI YANG MEMALI MEMANG BENARRRRRRRRRR

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq...ada jugak yg cerdik dlm rmai2 ni..bodoh la kalo pk sehala..nk tgk askar2 dorg mati pkai uniform segala.bodoh.askar ni gemok askar dorg patut kurus'
      Lagi bodoh nye statement..

      Delete
  12. Tak buat cerita fitnah,, umpama tak dapat setiub buat Mat Fit - itulah ibarat MANJUNG MARI... kut mana pun mesti kena buat cerita fitnah,,, dah budayanya,, darah daging MANJUNG MARI...,MAMPUIIIIIIIH MANJONG MARI

    (hu hu LU PIKIR LA SENDIRI......................KHAAAAAAAAAAAAAAAK PTUUUIIIIH.....ambik ko

    ReplyDelete
  13. MANJUNG MARI MANJUNG MARI... ADE JUGAK MANUSIA MACAM KAU.... NASIB2.... KALIMAH ALLAH PUN DIAORANG BUAT MAIN2... INIKAN PULAK GAMBAR2.... MANJUNG2.... MEMEY BENGONG MU NIH...

    ReplyDelete
  14. Jawapan kpd soalan mgapa tentera nmpak gemuk. Sbenarnya sgt common sense. Mestilah sbb mayat lepas berapa ketika akan mengembung. Perasan tak ada yg mcm pakai baju x muat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org pkr bodoh. Xblaja sains

      Delete
  15. bengong punya bloger

    ReplyDelete
  16. Eh.kn sbh dg mju amn sjhtera..so x malu soldiers of sulu mncrobh.hug..kn huru hara yng dpt.so mls nk ctw lihat dn tngu msa hari mnentukn mreka(pncrobh)mnjdi buruan.

    ReplyDelete
  17. Eh.kn sbh dg mju amn sjhtera..so x malu soldiers of sulu mncrobh.hug..kn huru hara yng dpt.so mls nk ctw lihat dn tngu msa hari mnentukn mreka(pncrobh)mnjdi buruan.

    ReplyDelete
  18. MM boleh jd pakar CSI. Tgk gambar je dah boleh buat kesimpulan...

    ReplyDelete
  19. cuba tengok keadaan tangan mangsa yang no 1 dan no 2 dari kiri....

    ReplyDelete
  20. Nak tanya.....nak tanya..nagpe aaaa....suma mangsa tutup kepala....depa malu kot...muka diorg nampak...so suma pakat bungkus kepala....

    ReplyDelete
  21. kepala pelir punya blogger...setakat korek burit lepas tu cium lepas tu komplen, lepastu cakap yang bukan2, kalau pandai sangat pegi la sana, orang dok bergadai nyawa ngko dok depan pc taip sesuka hati...pegi mampus la engko.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol2..... ala, dorg tu belum penah tgok mayat reput. biar jela

      Delete
  22. Bijak (bangang) punya blogger.. aku doa ko dapat peringatan dari Allah...

    UsamahBinZayd™

    ReplyDelete
  23. blogger yg stupid..kalau hardcore penyokong PR pun jgn la smpai mende2 cmni pun ko panggil propa..no bodohkn diri sendiri namenye.. ak pun pnyokong PR gak,tp still ley fikir dgn warass.. stupidd hoee laaa!!

    wan

    ReplyDelete
  24. kasut tu kat bandel pun besepah juai... takkan polis je bleh pakai? org kpg aku pi menoreh pon pakai kasut tu... tak releven lansung itu mayat polis.. baju pulak klu celoreng lama dah basah mesti nampak gelap.. agak2 la nak pelekeh polis..sokong polis..

    ReplyDelete
  25. saya dpt info dari polis,semua mayat itu adalah anggota keselamatan kita,yang pakai but biasa adalah perisik polis..kalau mayat musuh kenapa mereka tak tanam terus,tapi tanam tepi jalan tutup dengan papan,dah sah nak suruh kita jumpa..

    ReplyDelete
  26. Bodo pnye blogrs.xda keje.g mpus la ko setan

    ReplyDelete
  27. minta maaf yer.. wlu pun dah lama aku nak komen ckit... tentera sulu tidak akan buat bgni dgn musuh yg terkorban... malah makin dirang akan dera.. dan lagi kejam.... itulah org sulu....

    ReplyDelete
  28. mana mau kubur lagi, di biar jadi bangkai itulah yg paling sibuk buang mayat busuk, kerajaan ambil lagi 2 mayat buat pengesahan supaya dia tak terbiar, sulu buat apa????? kubur jak mana2lah lubang tandas pun boleh, sial tiram 333333333333333333333333333333333333 harap ko mati mcm 2 juga

    ReplyDelete
  29. bodoh, kalau dah mati lama mmg la nampak gemuk sbb kembung, lg satu xkan askar sulu nk perang pakai selipar jepun

    ReplyDelete
  30. haha..buat malu org manjung

    ReplyDelete
  31. sembang deraih depa ni

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari