boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Friday, September 30, 2011

Berita kes penyamun yang berbeza...

Salam sejahtera..
Semasa siaran berita NTV7 jam 7 petang tadi aku sempat tengok laporan mengenai 3 orang penyamun, yang mana seorang daripadanya suami kepada anggota polis wanita,, dengan menggunakan gari kepunyaan isterinya sang suami telah menjalankan aktiviti menyamun, itu yang diterangkan oleh OCPD Tampin SUPT Wooi Kooi Chang dalam berita tersebut,,

Kemudian berita yang sama juga keluar pula dalam berita TV9 jam lapan malam...

Bila aku semak balik, cari melalu semua akhbar kisah sang suami kepada anggota polis tak ada pula dikeluarkan.. Tiga polis palsu kecundang selepas aktif menyamun/ dan juga Three posingas Home Ministry officers_policemen held/Article hairan ya,, kenapa Bernama tak siarkan..

Dah tentulah, jatuh kemaluan PDRM bro,, memang tak logik seorang isteri yang juga seorang anggota polis tidak mengetahui aktiviti suaminya,,,, ini sudah kira polis cap ayam. atau sengaja ia diamkan aktiviti suaminya....







2 comments:

  1. ameno taik babi dah naik tocang , sampai gambar Tok Guru tengah solat pun dipermainkan , hangpa nak harap depa sokong hudud ? piirah !!

    http://jeffrydamien09.blogspot.com/2011/09/omegay-drama-dah-abismacam-biasa-wally.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan Salam Persaudaraan,

    Sememangnya blog ini mempunyai kualiti yang tersendiri dengan isu2 panas dan pandangan yang bernas dari pihak anda.

    Mohon kerjasama dan jasa baik pihak anda agar dapat linkkan blog saya agar isu2 semasa politik tanah air dapat dikongsi bersama pembaca blog anda.

    Saya juga telah linkkan blog anda agar isu2 dan paparan dari blog ini dapat dikongsi bersama.

    Sekian, Salam Perkenalan dari saya,

    JOURNEYMAN
    http://journeyisman.blogspot.com/

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari