boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Wednesday, January 2, 2013

Apakah remaja ini pewaris SAH Bekas KM Melaka.

Semalam satu berita yang agak menyedihkan.... remaja melayu yang ditahan polis, kisahnya berlaku di Melaka....


Aku dah pun publish isu ni semalam .. klik di sini
Walau pun pada mulanya aku agak sedikit ragu nak percaya berita sebegini,,, budak umur 13 tahun ...Kalau mengikut dari segi teori dan kaedah yang selalu kita belajar, kanak-kanak lelaki yang mula baligh timbul nafsu keinginan selalunya dikategorikan berumur 15 tahun ke atas... 

Bila aku dengar berita radio Sinar pagi tadi cerita yang sama memang benar berlaku di Melaka... namun untuk menguatkan apakah benar cerita ni dah tersiar di laman web di sini..

Jadi tahniahlah buat negeri Melaka, berita panas dan pelik sempena tahun baru 2013, tak sesia kerja keras kerajaan negeri yang sebelum ini yang sanggup mendirikan sekolah dan kediaman untuk anak gadis yang termengandung dan dapat impaknya hasilnya.. 

He he,, atau pun mungkin juga anak ini hasil janin keturunan bekas Ketua Menteri Melaka yang sangat popular satu ketika dahulu...itu yang ganas semacam... siapa tahu... 

Jom Turun beramai-ramai,, 
1 comment:

  1. Blogger2 tolong cari dan postkan gambar waris haram Si Tamby yang menyebabkan LGE dipenjara. Tentu dia dah besar le ni. Nak tengok iras mukanya sekarang untuk di tontonkan kepada "bapa"nya.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari