boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, January 14, 2013

HKR #KL 112 - Hanya satu ini sahaja berita bergambar dari Bernama.

Berita Nasional Malaysia atau pun Bernama... satu agensi berita resmi negara... namun penyampaian berita hampeh.... sama standard dengan Tv3 suku juga... 


Cubalah buat berita dengan laporan sebenar... lihat berita kisah HKR #KL 112 yang lepas... Hanya ini satu gambar sahaja yang ia laporkan...

KUALA LUMPUR, 12 Jan -- KOTOR... Sampah sarap dilonggokkan ditepi jalan oleh peserta perhimpunan anjuran pembangkang di sekitar Stadium Merdeka di sini, hari ini.

--fotoBERNAMA (2013) HAKCIPTA TERPELIHARA

Aku dah larat nak komen apa yang ia laporkan,,, hangpa pakat fikiaq sendirilah dengan apa yang ada dalam gambar tu.... 

Anda boleh lihat apa yang Unit Amal buat...


Kenapa gambar seperti ini tak disiarkan...

9 comments:

  1. Bernama lu memang sampah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malu betul bila syarikat berita ni menediakan berita yang karut sedangkan satu dunia dah ada gambar-gambar yang diperolehi oleh syarikat antarabangsa. Tak heran kerana Rais dan Zam pun pernah buat komen mengarut kepada media asing sedangkan hakikatnya media asing tu saja nak menduga kebijaksanaan mereka

      Delete
  2. Dari kita duk layan politik yang tak tentu arah ni,Ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

    Link : http://malaysiauinvest.blogspot.com/

    PS : Boleh PM saya or email di myuinvestnet@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila duit dah kumpul juta-juta, syarikat invest tu pun cabut lari. Akhirnya melayu kena tipu lagi...

      Delete
  3. A'kum Sdr.

    Biarkanlah.....
    Kan Syaitan tidak akan nampak perkara yang baik
    Yang dia nampak dan eksploitasikan adalah persepsi buruk saja. Sama jahat dengan fitrah kejadian syaitan!

    ReplyDelete
  4. anak bekas pengerusi BNJanuary 14, 2013 at 10:00 PM

    Adalah lebih baik PR saman TV3 krn menyatakan perhimpunan #KL112 kpd 'perhimpunan Shamsidar'.

    ReplyDelete
  5. berita dari bernama pada surat khabar buat lap jamban,tak guna satu sen pun!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Malang nasib rakyat di perbodohkan oleh media bernama umngok

    ReplyDelete
  7. Salam manjungmari

    Fitnah itu sudah jadi darah daging demer.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari