boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Tuesday, January 8, 2013

RM49.7 juta bakal lebuh tanpa dakwaan...

Asyik sibuk dan duk heboh kes Najib diperdajal oleh Deepak karpet, kita terlupa satu isu besar tahun 2011 yang lalu... 

Senang-senang depa nak mohon diketepikan kes tersebut..


Apakah kerana Umno masih lagi berkuasa maka dengan senang-senang mereka memohon ikut suka... Harap-harap yang arif tuan Hakim tak terpengaruh dengan hujah peguambela yang cekap putar belit....

Atau pun juga pihak pendakwaan pun tak boleh harap juga.... kita tunggu dan lihat....

Jom Turun beramai-ramai,,

1 comment:

  1. “Apabila perempuan Cina itu melihat saya mengeluarkan sepucuk pistol, dia merayu supaya dilepaskannya kerana dia sedang mengandung. Azilah (pegawai pemerintah kepada Sirul) menarik perempuan itu dan [menghumbannya] ke atas tanah. Saya segera menembak pada bahagian kiri mukanya. Kemudian Azilah menanggalkan pakaian perempuan itu dan memasukkan pakaian yang ditanggal itu ke dalam sebuah plastik hitam. Azilah mendapati tangan perempuan itu masih bergerak. Dia memerintahkan saya untuk menembak sekali lagi, dan saya melakukannya”, ujar Sirul. Ini adalah merupakan pengesahan yang pertama identiti pembunuh Altantuya. ” Kemudian kami mengusung mayatnya ke dalam hutan, Azilah membalut bahan letupan di sekeliling kaki, abdomen dan kepala perempuan itu dan kemudian kami meletupkannya.”

    ~ demikianlah statment 2 org pegawai khas Najib yg tidak langsung mengenali An-Tantuya dan cuma patuh arahan bosnya sahaja.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari