boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Saturday, January 19, 2013

Fuiyo... Cun Melecun bini no2 ulama muda Fathul Bari

Tewas bro... kalau macam ni punya kiut, cun.... kalau sesiapa pun tak boleh nak tahan.... 




Nasib baik lah dia berjumpa dengan ulama muda... bolehlah macam ni rupanya...
Kalau terjumpa dengan Presiden Parti ulama muda.... jadi macam altantunya lah jawabnya...

Sumber gambar : Klik Sini


Agak-agak kalau wanita rupa kat bawah ni, Syeikh Fatul Bari nak ke tak ?





6 comments:

  1. http://khmernews-specialshowtoday.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hahahaha...ketawa besar aku bila keluar je nama najib haramjadah si munafik 1malaysia hehe

    ReplyDelete
  3. syukur ...lega le

    ReplyDelete
  4. sesungguhnya yang mulia di sisi allah ialah yang orang yang bertakwa

    ReplyDelete
  5. Gambar ke-2 tu aku kenal la.. dia belum kawen lg..tu ex student utm, dlu part time model skrg da ada butik sndiri.. gambar 1st n 3rd tu aku xkenal.. ko nak buat cite pun biar la berilmu skit.. suka2 je letak gambar ntah sape2..

    ReplyDelete
  6. kalau mcm ni jadi kat aku 7hari kat rumah 1hari berpolitik, UFB tak tau lah, sebulan kat rmh kot

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari