boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Friday, April 19, 2013

PRU 13 - Parlimen Lembah Pantai , Aku sokong Raja Nong Cik ! ha ha ha ha ....



Woi... Malaysia ni negera demokrasi,,, jadi tak salahkan aku nak sokong mana-mana calon kan....


Hangpa layan la dulu, tengok,, kenapa aku kata aku sokong Raja Nong Cik.... 



Aku sokong Raja Nong Cik di bakul sampahkan..... 
Bangsat punya manusia....

8 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. undi pakatan rakyat sama seperti undi zionis.semua pemimpin PR bodoh terutama Anwar,nik aziz,hj hadi dan lim kit siang.semua dah tua bangka. cukuplah ooi, bagi orang muda plok laa.PR kerjanya nak memfitnah saja.Bodoh, kalau tak puashati dgn malaysia pegi cari negara lain laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini lah yang dinukilkan dalam alquran karim ada mata tidak melihat ada hati tidak boleh berfikir semuga Allah memberi hidayah pada kamu.

      Delete
    2. Kau ni dah kenapa? Buang tebiat? Bagilah bukti undi PR sama dgn undi Zionis. Cakap-cakap atau dengar dari orang lain tak boleh pakai kawan. Berdosa buat tuduhan tanpa bukti ni. Tingkatkan keimanan dan pemikiran kamu. Banyakkan membaca dan buat kajian.

      Delete
  3. Anon 10:19 Kha......kha....Hoi macai guna ayat lan le. Komen merapu je.. Takpuas hati pergi duduk kat kandang kak Izat le....

    ReplyDelete
  4. Anonymous, kalau awak kata orang bodoh, awak apa pulak......awak orang amat bodoh kan...

    ReplyDelete
  5. Jgnlah dilayan penyokong2 bn, kebayakan mereka berotak tetapi tak berfikir... hati mereka telah digelapksn dgn hasil rasuah, judi dan hiburan2 yg melalaikan. Mereka tidak akan nampak kebenaran

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari