boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, April 28, 2013

PRU 13 - Lihat Apek ni buat lawak - lagi power dari Saleh Yaakob.

Sebelum ni heboh kisah Saleh Yakob dengan Nabil buat lawak perli dan menyindir pakatan rakyat... 

Tapi yang ini aku terjumpa seorang Apek lagi hebat dan power berlawak seara slenga...


Layannn..





10 comments:

  1. HEBAT DIA NI. JAUH BERBEZA DENGAN PEMIMPIN UMNO YG RENDAH IQ. PENCACAI UMNO JANGAN CERITA LA . OTAK MCM TAIK.

    ReplyDelete
  2. hebat uncle ni, spontan dan menghiburkan!!

    ReplyDelete
  3. Ayat power bro manjongmari...tq

    ReplyDelete
  4. Mampus umno/bn macam ni..................Kami rakyat Malaysia tak kira apa bangsa mahukan keadilan!!!!

    ReplyDelete
  5. Orang melayu hatinya lembut. Sentiada maafkan orang . Sentiasa lupa akan sejarah. Cina tak lupa sejarah. Apa yang melayu katakan dia akan ingat.
    Sebab itu dap nak sejarah cina diajar disekolah cina. Hanya guru boleh berbahasa cina mengajar disekolah cina.
    Melayu? Hari hari mengutuk orang. Buat fitnah. Buat cerita sex.Fatwa buat ikut pendapat sendiri. Orang buat kebaikan dikutuk.
    Bukan islam sekarang dah boleh bagi tazkirah dimasjid.
    Inilah tanda akhir zaman.
    TAUBATLAH sebelum mati.
    Jika tidak jawablah sendiri diakhirat.
    Neraka sedang menunggu.

    ReplyDelete
  6. Kita tunggu 5hb siapa yg berkubur...jangan harap PR nak memerintah!! Ketua PR yg dah runtuh moral & akhlak yg buruk.

    ReplyDelete
  7. Kita tunggu 5hb, siapa yg mampus dan berkubur..jangan bermimpi wahai penyokong PR..ingat rakyat semua bodoh macam kalian...biarlah pertimbangan yg waras menentukan halatuju kepimpinan negara,

    ReplyDelete
  8. Salute Apek tu, idea yg benar lagi melucukan

    ReplyDelete
  9. wowww... cayalah apek ni, boleh share dgn kwn2 terutama yg amno totok, dlm lawak ada mesej berguna, lu fikirlah.

    tq MM for sharing.

    ReplyDelete
  10. Memang spontan... pecah perut aku ketawa...

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari